The Night Of Hell

Hallådär!
Gårdagen slutade skitdåligt men kan ju berätta hur min fredag var.
Det började med att dra till Louise efter skolan för att hämta hennes plånbok, vilket var onödigt eftersom den var hos sin mamma i alsike. Sedan drog vi till Arpine och var där ett tag, vi fick vår booze och jag åkte till träningen. Anders min tränare skjutsade hem mig och jag duschade och gjorde mig iordning.
Jag skulle nämligen till Osten på förkrök. Hos Osten var det goa människor och vi taggade till för att gå till lurbo. Några badade i det frusna iskalla vattnet, Louise fick en cigg i handen och man fick se David springa runt naken. Toppen på i:et liksom, haha. Sedan bars det av till lurbo. Eftersom någon hade bestämt sig att vi skulle gå i värsta lergenomvägen så ser mina skor ut som trash. När vi väl kom fram till lurbo så betalade vi och gick in, Daniel fick vi släpa in genom fönstret och vi dansade. Dansa och röka, blev det mesta. And alot of piee.
Louise, Emil och Daniel försvann spårlöst, dom hade gått hem och det blev jag kvar, dyngrak. Med hjälp av några 86ers spelare som jag kännt ett tag och Gustav, Osten så kom jag ut, spydde upp hela min mage och lite till. Jag däcka och ramlade på marken, iaf vad jag har märkt idag. Gustav ringde pappa som var på väg hem, i'm lucky. Pappa skrattade åt mig, heeela vägen hem och jag kämpa för att dels hålla mig vaken och att jag inte skulle spy.
Det hände lite pinsamma saker när jag kom hem, men dom sakerna vet bara mamma, pappa & sammy om. Hehe.

Idag lördag vaknade jag halv 4 och jag fick orken att gå och duscha. Sen har jag bara legat i sängen. Måste få tag på Jonte och säga tack hihi.
Nej jag måste få i mig något, har inte ätit sen halv 6 på en fredag, klockan är nu halv 5 på en lördag.
Jag orkar inte med något, antingen blir det en film eller så lägger jag mig i soffan och kollar på national geografic kanalen på tv..

See Ya And Peace From The Head Master
Sophia

You've Gone To Far

Idag är det fredag och med det menas party!  ÄlsklingsLouise kommer snart till skolan och vi har naturkunskap..
Vi kollar dock på Al Gore Global Warming och jag älskar honom. hihi.
Skolan känns väl okej, har några uppgifter att göra, men gosh. Älska lärarna på riktigt. Näsis fo life typ. Beach Party ikväll och det menas, MASSVIS med fjortisar. WOHO!
Bebis kommer hem om 5 dagar och jag drar till usa om 19 dagar, iiiihh. Kanske blir och träffa min älskade Nella ikväll, Så, mabybaby!
Stephanie kommer efter lunch och Amelie är sjuk :( .. Jag vet inte vad jag ska välja ikväll, jag ska träna ikväll och jag måste hinna prata med Thusse <3 .
Love don't last forever but baby, my blesses are on you and me.
Unchained Melody är dagens låt. Åh me loves.
PUSS

Jag Är EnsamVarg

YO!
Eftersom jag har bott, sovit, ätit och duschat ensam så känner jag mig helt tom. Min själ är uppe i åsele och typ sover. Jag har massvis med ångest, över kropp och hår. Ligger på playan om 3 veckor, gaaah. PANIK. Jag ska bli blond och så kanske det blir någon rolig frisyr till. hihi.  
Louise kommer till mig imorgon och ska prova cocosnötter, ohno, måste städa mitt rum!! Är taggad på fjortisfesten på fredag, kommer bli så underhållande. hahah.
Gud, jag tjatar hela tiden på att jag saknar honom och nu kommer han hem om 1 vecka! Jag är så taggad att träffa min bebis. åååh.
Oj lite mega kanske men måste ju få överdriva när man skriver, särskilt innan man ska hoppa i säng. hoho.

Over and out,
Sophia


Min & Louise's dag

Idag har jag & Louise fotat, skrattat och frysit väldigt mycket om fötterna. Jävla converse.



Snygga huh?

Back To Hell

Inatt drömde jag världens hemskaste mardröm. Jag drömde att Andreas dog hemma hos mig genom att ramla igenom våran altan och slå sitt huvud i balkarna. Iaf, jag vaknade storgråtande och ringde direkt till honom. Klockan var då halv 4 på morgonen. ojoj. Såklart så svarar han inte så jag gråter ännu mera men så, med min lilla tur så svarar han andra gången. Vi pratar ett tag och när  vi väl lägger på, så är klockan kvart i 5 .. fan. Men eftersom jag gick och la mig direkt när jag kom hem, efter att ha duschat och käkat så sov jag ett tag. Från 20.00 till 03.30.
Nu sitter jag i skolan med mediakunskap och vi håller på och gör en tidning, vilket suger lite smått. Har två uppgifter jag ska göra och har skrivit kanske 30 ord på ena "uppsatsen". Great.
Gårdagen var trevlig, drog hem till Louise efter matten och kollade på Deeo Blue Sea. Arpine och Emil var också där. Dock sov Arpine genom hela filmen, as usual och Emil vet jag inte vad han gjorde haha. Jag och Louise blev stressade av filmen, ajaj..
Hemresan vart dock inte så kul, skjutsade hem Arpine och fick all skit för allt och lite till.. Allt är visst mitt fel och han klarar inte av att jag sitter där och är tyst, så ja, fuck him typ.
Idag ska jag träna, ska springa tror jag och massvis med mage eftersom det är beachparty på fredag.
It's not a secret anymore, things will never be the same again.

PUSS

Allt Har Sitt Slut

Jag har våra minnen fastklistrade på mig, vart jag än går ska du veta. Allt vi gjorde och allt vi sa.
Dom är fastklistrade i min hjärna men när jag pratar om dom så skrattar jag för mig själv. För jag hade iaf kul och jag var glad. Det som nu har gjort att jag inte kommer tillbaka, that it end now är dina ord, dina äckliga elaka ord som också finns i mitt huvud.
Jag visste inte att ens så kallade soulmate kunde behandla en så efter det vi har gått igenom. Jag säger inte att jag inte har gjort något fel, för det har jag tydligt gjort eftersom jag fick dig att bli såhär mot mig. Men jag kan ligga hela nätterna och tänka på vad fan det är. Jag har kommit till skolan med 4 timmars sömn för att jag försökt tänka ut hur eller vad jag gjorde. Allt faller på sin plats iaf. Jag är äcklig. Jag är tydligen så äcklig att du inte ens kan komma till skolan för att du tror att du kommer spy på mig. Det är lågt, ruskigt jävla lågt.
Vad hände med våra minnen då? Det är ju nu så att du inte bryr dig om vad jag har sagt och gjort med dig, i våra dar. Jag förstår inte. Inte ett skit förstår jag.
Det här är inte ett avskedsbrev eller något som ska göra att du ska komma tillbaks till mig, för jag vill inte det för du har behandlat mig så illa, men.. Jag förtjänar en förklaring iaf, vad har jag gjort?
Jag berättade varför jag sa upp allting, varför jag inte ville mera. Men du, du kunde bara vad jag hade kallat dig. Men lilla gumman, man säger sånt vardagligen..
Jag förstår egentligen inte varför jag skriver det här, det är nog för att jag inte har något bättre för mig och att jag kände mig blogg sugen.
Detta var nog mitt längsta inlägg. wiho!


My BabyBoy

Okej. Nu har en vecka gått utan baby och nätterna har varit ensamma och ledsna. Inte för att något har hänt eller så, utan för att jag saknar honom ! Han måste komma hem nununu, inget snack om saken förfan.
Morgondagen kanske blir av, kanske inte. Fuck för helgen seriöst.
Jag ska iaf träna och sedan vara med Lollo, antingen party eller något annat. hihi.
"Du klarar dig alltid" , dina ord upprepas på mina läppar om och om igen. Jag klarar mig, men det finns en dag som skrämmer mig och den dagen är nära.
Såren gick upp nyss och jag blöder, det är ju YEAH.
Får se hur morgondagen blir, om jag kommer till skolan eller inte. Jag orkar liksom inte face the earth tomorrow.
Nu ska jag typ dö i min säng och hoppas på att sömntabletterna jag kommer ta hjälper min svårighet att sova.
peace out fuckers

The Guy Needs Me

Tjoho!
Idag har det inte hänt så mycket förutom att jag skippade frukost, vilket jag börjat göra nu den senaste månaden. Lunch blev det idag, med tanke på att jag knappt ätit något igår. Louise gav mig mysigt sällskap idag, puss på henne.
Efter skolan drog jag faktisk hem, tänkte inte träna idag. Vilket är ett framsteg för mig men som dock gör mig ledsen. Imorgon blir det matless och massvis med träning! Träning med Amelie kanske går imorgon?
Helgen är fullbokad, det blir 2h träning, match x2, party, mysa med louise & maby steph?, min och amelies bakdag som vi har every year och så idag så har man invigt jacuzzin. hehe.
Tänkte kolla om jag kunde mysa lite med D imorgon, men man vet ju aldrig med honom..
Idag skulle jag ha blivit en nytatuerad Sophia men skippade med pga kloka eftertankar och så vann jag över adrenalinet och drog hem istället. YEAH.
Gosh vad jag saknar Andreas på kvällarna, helt sjukt. Jag blir snart galen och så kanske jag gör en docka utan huvud, pga min fobi för dockor.. hoho. I miss min kusse, helt sjukt. Vi har inte träffats på läääänge! Kanske i helgen eller veckan därpå så ska vi leka. Det kanske blir party med henne, vem vet ;) .
I'm getting crazy, i'm looking on everyone whos walking infront of me.
Good Gosh.
Take me away, take me to love.


Mowgley och gänget

Jag sitter nu på datorkunskap och suger pung. Jag har massvis med prov och uppgifter som ska vara klara innan jul. KUK. Vi håller på med excel och jag förstår faktiskt noll nu! Idag blir det träning med Louise och det ska bli skönt.
Jag saknar Andreas buhu..
Hakuna Matata

Other Side Of My Bridge

Hej!
Helgen har jag tillbringat, som vanligt med Andreas. Han åkte till Åsele idag och kommer hem den 3dje december, buhu!
Det är söndag idag men jag vaknade som sagt upp med världens bästa bredvid mig, det kunde inte ha blitiv bättre. ha. Jag har bestämt mig, jag ska till frissan i december och färga håret blont. No mather what! Hihi. Jag åker till USA snart och gud vad jag längtar! Den 17 smäller det av dit. Fast först så måste jag ju fylla år! Älskade Lollo fyller år den 3dje så ska fira med något med henne, har vi bestämt. Hoho! Jag har fått reda på vad det blir i julklapp redan, iaf en present! Det blir en Nikon D60 med två objektiv, väska, stativ, minneskort, rengörings kit. Åh vad jag älskar min farmor och farfar!
Idag så har jag totalstädat i mitt rum, möblerat om och gjort iordning min garderob! Gud vad duktig jag har varit idag.
Nej, inte helt duktig. Jag har inte tränat på hela helgen, GAH jag får panik. Det får bli några armhävningar och typ 1000 sittups! Go Sophia!
Nu har jag lust och kolla på någon film,
PUSSY så länge!

Goal is something everybody likes

Hej!
Igår gick jag & födelsebarnet på bio. Vi såg Saw 5 och den var faktiskt inte så bra, trodde den skulle vara mycketmycket bättre! Vi träffade Louise, hennes kompis, Daniel och Emil. Jag lyckades spilla ut typ halva popcornskålen med min otroliga tur. hehe. Jag tränade innnan men kunde bara träna en timme eftersom jag skulle ta bussen halv 8.. Det var skönt och träna och jag ser det roliga i det igen! Efter bion drog vi hem till moi och sov. hehe.
Idag lördag har vi vaknat, duschat, städat lite och dragit till Stenhagen för att kolla på Amerikansk fotboll. Det var John Bauer Gymnasiet mot Katedralskolan.. John Bauer förlora med 12 - 7 tror jag men det var väl bra kämpat iaf!
Älskade Willy skjutsade hem oss till Andreas och nu vet vi inte vad vi ska göra, vi väljer mellan att gå till centrum och köpa några öl och cider och bara chilla hemma eller om vi ska på party mot g:a stan .. suck.
Jag börjar blii sjuk, dvs. att jag nyser hela tiden och hostar, fan.
Nej nu ska jag mysa med älsklingen och göra upp planer för helgen!
NOW YOUR A PUSSY

oh happy day

Hej! Idag är det torsdag och jag har redovisat i svenska/programhantering. Det gick sådär men huvudsaken är att det är gjort. Idag blir det träning sedan kanske kebab? eller tvärt om, vad vet jag.
Och så måste jag säga att jag tycker jätte synd om lollo som har så ont i magen och tror att hon börjar bli sjuk, naww!
Så jag måste pussa lite på henne nu känner jag. Och hon är dagens sexyyy!
Just har jag Datorkunskap, inte så värst spännande.. Men vafan vi håller på excel.. det är ju lärorikt elle nått ? Det är ju tydligen as stort. Sen måste jag bara lägga in en stnpunkt om gårdagen, den gick galant. Idag känns det jätte bra. :* puss på det.
( det är ju jag som är härjArn på stan liksom ) höh.
Hittils har lollo skrivit hur mina dagar vart i det här inlägget, hon har stenkoll på mig, hehe.
Imorgon fyller Andreas år och jag har PANIK. Vad finns det att göra? och vad kan man köpa liksom?
Kebab har legat i mina tankar i flera dagar nu så idag händer det nog, hoppas jag. Med Arpine, Louise maby Uggla och Emo. That's GREAT.
pussy :*


typ sug?!


PUSS


Är det så att det är vi som hör ihop?
jagälskardig

Allting förblir oförlåtet

Hallu!
I lördags far vi iväg till sävja för att hälsa på min mormor. Det sög väl men vi drog efter några timmar hem till Andreas där vi gjorde iordning oss för vårt lilla party. Vi förkröka hos baby, det var jag, juppe, manne, fille och andreas. Det var helt ok. Vi var tvugna och gå lite tidigare eftersom jag bjudit min vän rasmus till festen. Stackarn kom dit och det var värsta korvfesten. Helt sjukt. Han åkte iväg efter nån halvtimme och vi gick in i lokalen. Det gick bra tills dom kom. Då blev det gråt på toaletten och besvikna miner från mitt håll. Stackars baby. Vi vaknade upp, idag söndag och jag med magknip. Inte bra, inte bra alls. Jävla mage! ´Har haft ont i magen i flera dagar nu och det suger totlat stenhårt. Nu kommer min älskling Nella hit och vi ska mysa ! Hihi måste ta igen massor verkligen!
Jag har också redigerat och fått mig lite uppdaterad av älsklingen om hur ps fungerar :)
skillnad?

Puss så länge!

 

Bubbelkväll?

Jag sitter nu hemma hos Louise efter en värdelös dag i skolan. Det fanns ingenting att göra, eller som jag inte gjorde iaf.. Ikväll blir det att bubbla hos Louise och sedan dra till Daniel, tjoho ..
Vi har nu proppat i oss pizza och förfrusit våra kroppsdelar när vi gick hem från pizzerian. Snart kommer Daniel, Emil och Julia. Louise och jag ska hoppa in lite tidigare eftersom vi inte har något bättre för oss, hihi. Efter Daniel ska jag till min lilla pojk och sova där ! puss på honom som har ont i magen snuttan.
Imorgon blir det party igen och så tamefan ska det inte bli bråk, eller hur Daniel? hahah.
Kanske träffar några på vägen hem till Daniel, ih.
Puss så länge


6 November

Hej !
Dagen började dåligt med att min cykel hade fryst. Min växel hade fryst sönder så bara ettans växel funkade så jag fick trampa som en tok för att hinna med bussen.. Nu sitter jag på svenskan med världens , jag menar verkligen världens magsmärta. Kan knappt sitta rakt. Jag mår illa och är extremt hungrig, buhu!
Idag ska jag iaf träna med Stephanie och Daniel, puss på det och morgondagens planer ser ljusa ut, iih.
Snart är det lunch och sedan blir det datorkunskap och programhantering, bajsdå..
Jag lär få utbrott snart och ligger efter med läsloggen, YEAH eller nått..
/ Sophia


Emodagen

Idag blev inte alls som planerat. Jag orkade verkligen inte träna, fyfan, ångest över det! Åkte istället hem och sa hej till pappa, fick lite saker och godis.. fan.
När jag hade varit hemma i 20 min skulle dom iväg på träning så jag hängde på, Sammy skulle träna så var kul och kolla vad dom håller på med och så. Efter träningen åkte vi och åt på Burger King, FAN igen! Nu mår jag illa och vill typ spy, men ska hålla mig ifrån det, med tanke på mina tarmar? ..
Fotskydd fick jag idag, KANON bra var det ! Iaf att springa runt med i huset, iihh! Längtar till gymmet, ännu en luffardag, fuckfuckfuck.

Jag höll mig från godis tills Louise fick sockerabstinens och var VERKLIGEN tvungen och köpa kexchoklad så hängde på och köpte en daim. Sedan har sockret rullat in i magen.. fandå..
Nej snart ska jag hoppa in i duschen, klippa mina extenstions och köpa hårfärg imorgon?! Antingen svart eller mörkmörkbrunt, lär ju inte synas någon skilnad. hihi.

Mamma fick en supergo parfym av papi så den kommer jag sno då och då, mohaha ! Men jag får en liten guldstjärna i kanten för jag håller på och städar mitt rum, tjoho!
Jag saknar min man lite smått, men vi ska ses i helgen vilket blir bra. Min man, som är Andreas går på guc, 190 lång, eller 189 som han säger då och då och han är träningsberoende. Han betyder mest för mig efter modern min, sådeså! Hans mamma är underbar, då menar jag verkligen UNDERBAR, och hans pappa är inte sämre han heller. Inte komstigt att min bebis är grym, eller hur? Oj nu blir det nog lite smör här, haha men nu ska jag dra, kanske ringa baby och sedan duscha, göra sittups & armhävningar. Woho!

Puss från Sophia!


Godmorning

Dagen börjar med mediakunskap viket suger pung. Jag är hungrig, men mår ändå illa. DET suger seriöst. Idag tog jag fram mina ulleskor och nu går jag och är varm om fötterna. ihh. Min bebis Aline kom till skolan idag, hon hade tänkt börja här men det fanns dock en plats bara uppe på entreprenör. Fan.
Idag blir det nog träning för mig själv ändå. suck..
Jag vill bara spy och så vill jag åkta hem. PAPPA KOMMER HEM IDAG :D .
Helgen blir nog förmodligen med Andreas, Party och Mormor, hehe.
Älsklingen fyller år nästa fredag och jag har panik. Bajs på det, typ.
Funderar på att skippa mediaproduktion och gå och gymma istället för jag orkar verkligen inte. Blä på skolan just nu.
Puss så länge / Sophia

Kung för en dag, snälla?

Jag mår illa, jag mår alltid illa. Gud vad jag är trött på att må illa!
Jag tränade idag, med laget. Jag spelade basket, i en halvtimme? Fyfan jag har inte känns den där smärtan, förutom när jag skadade foten i somras. Fuckfuckfuck.
Det var en smygande smärta, som bara blev värre och värre, men jag fortsatte, tills träningen var slut. Det blev några tjut och några stön plus 3 liggningar på marken. Ja, det gjorde ont. Mycket ont.
Imorgon ska jag gymma med baby, och jag ska, tro det eller ej, jag ska springa. Springa tills jag börjar gråta och så ska jag träna inre lårmuskler och mage! Sakna gymmet iih .
Pappa kommer hem imorgon och jag hoppas verkligen på lite peace mellan oss nu framöver. Bajs på far och dotter relationen, för våran suger pung!
Jacuzzin kommer förmodligen i helgen eller nästa vecka, sedan blir det att bubbla massor. Ohyeah. Kanske ska till sjukhuset igen, med icke förhoppningar med kanske en operation. Nej, jag vill inte ha sprutor, jag vill inte bo på sjukhus och NEJ jag vill inte åka till sjukhuset. Men eftersom jag pratade med min kära far nyss, och jag berättade om vad som hänt, och allt så kommer han nog tvinga mig till sjukhuset som alla andra gånger. Jag HATAR sjukhus, dom suger kuk.
Jag är rädd för mig själv, för jag vet inte vad hon kommer göra med mig.
jag är skitsofren.
 

Tisdagen den 4 November

Idag har dagen spenderats med matteboken, suck.  Jag måste verkligen ligga i med matten, ligger för mycket efter, suck på det också.
Jag skutar nu, halv 12 och då bärs det av till wimmsan :) , han har man inte träffat på länge så det blir mys. Sedan ska jag träna! Gud har saknat det faktiskt, på riktigt.  Dagen har varit lite lame, dvs att Stephanie åkte hem, Louise var inte här, Daniel åkte vid halv 11 så jag spenderade dagen med Carro och Jonas ! puss på er som räddade min dag hihi.
Mer info om dagen kommer sen, för nu kommer min lärare och vi ska sluta WIHO!
Puss så länge / Sophia

Kilominskning

Idag vart det träning på S.A.T.S vilket var sådär skönt. Jag och Stephanie hade planerat ett litet gympass på kvällen där men blev inget av pga mensvärk från båda hållen, eller?
Jag vägde mig idag på S.A.T.S och det verkar som att jag har gått ner mina 9 kilo som jag ville, men syns det? NEJ. Plus att jag har käkat MASSA MASSA onyttigt hela lovet, gosh.
Imorgon ska jag träffa min lilla vän Andreas som jag inte lekt med sen i somras! Saknar! Sedan bärs det av till Celcius där det förhoppningsvis blir träning om det går. Om min fot ger med sig!

Kuk på min fot, helt seriöst.
Den sabbar allt.
Särkilt mitt humör.

Kvällsmaten blev 4 kiwis, mackor (faktiskt nyttighetsmärkta), ett glas apelsinjuice och lite marsipangodis. Jag hade behövt träna ikväll eftersom vi åt på donken på lunchen och åt ingen frukost. Good day or not liksom..

Jag vill spelaspelaspela, jag vill spela basket och bli glad för det behövs nu. Jävla kukfot, knän och hela fadderullan. Jag måste börja springa ute i naturen, men när mitt stöd kommer. OM det nu gör det. Kukpappa.

Kuk på allt / Sophia

 

3 November

Dagen börjar dåligt när jag fortfarande har ont i tungan efter att ha brännt mig igår, sjukt ont i magen och mår illa. Jag kunde inte somna igår eftersom jag har itne sovit själv på över en vecka. Det blev en liten deppstund pga det och drömde sedan bort och så kom jag på, att jag saknar min far lite smått. 
 Men det roliga idag är att jag kommer få träffa dom jag inte träffat under lovet, tjoho på det liksom!
Snart ska jag cykla och möta daniel och sedan bär det av till S.A.T.S för gympass på idrotten. Sedan bärs det av till skolan för programhantering och datorkunskap.
Idag efter skolan blir det att gymma igen, idag med Stephanie ! Tjoho på det också.
Jag saknar Spephanie och Louise..
& alla andra såklart.
PUSS PÅ DOM SNÄLLA & FINA I MITT LIV

Mitt hår, panik!

Hej igen!
Jag har fått ångest över hur mitt hår ser ut, seriöst.
Funderar på att klippa mig igen, kanske göra någon rolig frisyr, någon annan färg eller långt hår.
Här är några bilder på några frisyrer jag haft, ursäkta om det kommer förekomma några fjortisbilder men det var ju ett tag sen jag hade frisyr.. 
Kommentera gärna vad ni tycker!

Kort page med rak lugg
Kort hår med rak lugg 
Page (kort)

Mellan långt

Orange hår

Uppklippt och mellan långt

Raklugg med långt hår

Ljus brunt

Blond.

Mörkbrunt och långt hår

2 November

Gud, nu får jag ångest. Jag hittade många många bilder på hur smal jag var förut (smalare iaf) .
Jag vill ha mina ben tillbaka!
 

1 November

Igår var jag på Halloweenparty och jag var djävul, fast jag såg inte så ond ut. Jag hade rött linne som tjol, röd "korsett", svart sjal och svarta strumpbyxor. Svans och djävulshorn fanns på plats också.
Mamma kom och hämtade mig, vi åkte och tankade och sedan satt Andreas i bilen med oss på väg hem.
Nu sitter jag här, ny duschad och dagen har varit hm.. uttråkad.
Jag har bakat pepparkakor, ätit popcorn och lyssnat på musik. Andreas och jag hade vår lilla brottningsmatch och JAG vann thada! The Chicken Shit stoppade i kuddar mellan benen för att skydda sig själv medans stackars jag blev utsatt för grovmisshandel, eller? ..
Vi får se vad kvällen leder till, kanske någon fest? 

 
Katy Perry - Hot N Cold

Ny blogg och design

Hej!
Idag har min älskade pojkvän gjort om min blogg helt! För idag byter jag från Wordpress till Blogg.se!
Så vad tycks om designen?
I denna blogg blir det nog mycket musik och såklart så skriver jag vad som hänt under dagen, veckan eller månaden.
Jag har nu lagt över lite bilder från min gamla dator till skoldatorn så det kan förekomma lite egobilder på denna blogg. Någon som har tips på musikspelare som man kan ha på bloggen så säg till, för jag kan inte komma på hur man ska sätta in den i bloggen, så att den inte bara är en länk.
Så nu börjar jag min "musikblogg" med en gammalgoding.
/ Sophia

Baby Bash - Suga Suga

RSS 2.0