Painted by numbers

Tja!
Idag är det onsdag och det är strålande väder och jag sitter vid datorn inne?! .. Igår kväll jag jag sur ledsen besviken och glad ?!?! Jag har börjat få otroligt konstiga svackor alltså.. Så lägger jag mig i sängen och lyssnar på lugna favoriter som alla säger bara gör det sämre så somnar jag till musiken och sen så ringer Daniel och vi ligger och pratar om allt och ingenting. Ikväll kommer Cecilia Julia och Patrik hem, så ska det minsann mysas! Förutom att Patrik kommer hem sent på kvällen så kan inte komma och hälsa på skithuvudet som jag är lite små sur på just nu och hoppas han läser det här och får skuldkänslor! hehe..
Today ska jag nog vara med gulliga Daniel och vi lär ju försöka få i mig i vattnet då jag har blivit världens badkruka?! What's up with that?? ... Imorgon ska jag på födelsedagsfirande hos Amelie med mys lunch och trevliga människor sen så vet jag inte vad jag ska göra.. På fredag ska tjejerna komma över och vi ska göra what? Det vet jag inte men Fridis sa att vi skulle lösa det på något sätt.. hehe :p ..
Liviana är saknad, bajsen är i rumania.. kom hem din fina unge!
Nu sitter jag och lyssnar på go musik och ska snart ut i solen.. Det blir jobbigt för jag brände mig igår så får hoppas på att det gör susen idag och att det inte gör det värre, hehe. Lite brun har jag blivit iaf (a) ..
Jag har 8 sparade sms från flera olika personer och jag märkte nu av mig själv att jag kanske börjar bli frisk. Alltså helt och hållet. Jag har så många som jag tycker om och som jag hoppas dom tycker om mig tillbaka, men det verkar så iaf! :) ..
MGMT – Kids
Puss

Öhh Okey?!?!?!

Tjaa.
Det blir en lista för jag orkar inte skriva något just nu....

Äger ett par vita string: Ja.

Har mer än 5 bh:ar: Ja

Älskar killar som har magrutor: Jadå, men det spelar inte så stor roll

Har haft trekant: Nej

Har färgat håret minst 3 gånger: Jo tyvärr

Går inte ut utan smink: Jo det gör jag

Har någon gång spelat klädpoker: Japps

Har haft sex på en offentlig toalett: Nja

Strulat med en tjej: Ja

Strippat inför en folksamling: Inte vad jag minns

Tittat på en porrfilm: Oh yeah..

Du studerar ofta din kropp i spegeln: Nej

Älskar att shoppa underkläder: Nej.. Trosor är helt okej hatar bh:ar

Du har hånglat med över 15 killar på en kväll: Haha nej

Du älskar att prata om sex och killar: That's me!

Har dåligt självförtroende: Helt okej dåligt alltså..

Älskar att få uppmärksamhet: Ibland

Romantiska filmer är det bästa man kan se: Ibland.

Du har solat solarium: Japp

Du har haft sex med mer än 10 olika killar: Nej

Du bär alltid läppglans: Nej lipbalm love !

Du är nöjd med dina bröst: Nej.

Du har någon gång föreställt dig själv ha sex med Brad Pitt: Kan ha hänt. Men han är inte så snygg alltså..

Du har provat droger: -

DU HAR SVARAT ÄRLIGT PÅ FÖLJANDE FRÅGOR: Japp


All my time is infront of me

Tjaa!
Sommarlovet har varit ganska skönt ändå, har jobbat hos mamma och tjänat ihop lite pengar till midsommar, så what are the people doin' on friday and saturday? Själv ska jag till öregrund och förmodligen till björkis! Vi har laddat upp med lite smått och gott och vi körde lite warmup yesterday och jag mår inte kanonbra idag! ... Idag skulle jag nog till P men jag känner att jag bara skulle drabba honom med massa klag om hur inte bra jag mår och att mitt huvud håller på o sprängas så vi får väl se, hehe. Snart ska C och S dra in till staden för att köpa lite boozis av W och checka in lite kläder på M. Hehe jag tänker inte sluta med mina bokstäver för då blire ju inge kul, mohaha.
Jag har varit väldigt glad på ett bra tag nu, vilket är ett under! Men det blir väl så att man blir som man umgås! Hihi. Idag är en ickefoundation dag för jag har lyckats sova med sminket på i flera dagar nu, inte bra S! Nu sitter jag och lyssnar på go musik av C på spotify och väntar på att hon ska sminka färdigt hehe. Nu verkar hon iaf klar så nu ska vi sticka fingret ut i vädrets under och brumma iväg. JUSTE! Vi ska svänga förbi L en snabbis för att pussa och säga hejdå till henne för bajsen åker till rumania tomorrow :(:(:(:( buhu på henne!
Aja. Förlåt för dålig uppdatering men det kommer väl mer ikväll så kan jag kanske visa vad jag har köpt om jag nu ska köpa ngt hehe.. Vi ses och jag älskar cashflow!
Puss och kram.
Imorgon kommer jag och C lukta skumgodis och skumbanan!
Mys på det och jag diggar verkligen tjejen.
Hon är underbar!

?!

puss på det.
& jag vill utomlands


fu

Jag tänker ändra designen till något tråkigt till jag får skoldatorn tillbaka sådetså!
Ikväll ska jag mysa med mig själv?!?!? och kolla på film eller ngt.. För jag tänker skita i alla för tillfället och vara hemma, knarka excedrin och spreja chloraseptic i min hals så det blir bedövad. hehe. Eller så kanske jag kan ta en liten överdos??
Aja..
Nu måste jag bestämma vilken att mina 10 filmer jag ska se... Hmmm det blir nog..........
"trumvirvel"
det blev...
Clouverfield
American History X
Nattbuss 807
Gone Baby Gone
Jumper

Så nu ska jag lägga mig i soffan med mysiga mjukisar och chilla skiten ur mig, mohahah.  

I got my eye on something i can't efford..

Tja.
Förlåt för dålig uppdatering, jag har inte orkat skriva eftersom jag har haft fullt upp med att varit sjukling här hemma. Med sömnlösa nätter och gråtande dagar så har jag inte haft tid eller ork till att skriva i bloggen?!?! Smart tjej...
Iaf, det är lördag och vi hade skolavslutning igår och för er som inte visste så har jag haft en vecka ledigt innan skolavslutningen för att jag var klar med alla studier så duktig som jag är, hihi! Jag har pratat med mamma och jag får ju betygs pengar. Så dom pengarna ska gå till resan nästa sommar, yey! Så nu behöver jag bara spara 300 kr från varje csn-bidrag så har jag nog råd att resa massvis nästa sommar :D:D ! Ikväll vet jag inte riktigt vad jag ska göra, för jag orkar inte sitta hemma som jag gjort de senaste dagarna men jag vill inte heller riskera att bli sjukling igen.. So what to do, what to do.. Juste, vi har ändrat tid tills på måndag med att åka till grönan för det passade bättre med pengarna osv, men jag har ju fortfarande lika mycket pengar som jag hade när jag sa att jag inte hade pengar till grönan, så jag får paaaaniiiik!!!! Igår var en mysig dag med skolavslutning på spegeln och sedan gick jag själv till fyrisskolan för att daniel, martin och david redan hade gått utan mig.. Iaf, så rullade jag runt på stan med dessa fjantar ett litet tag men sen så åkte jag och david hem för jag började må lite smått sjukdåligt och han skulle ta 11an hem så det passade perfa!

Pappa berättade för mig att det kommer vara detta väder hela månaden så vad ska man göra då liksom....... Funny shit!
Nej nu ska jag gå och göra ingenting eftersom alla är antingen borta, gör något annat eller sover.. (Simon) hehe.
Puss och kram jag är en skumbanan!

I know we can make it happen.

Hej.
Jag har inte orkat uppdatera. Jag orkar inte ens sätta in tre citat i en jävla bokanalys som ska vara inne i morgon, buhu..
Idag var jag hos min husläkare Peter och han hade både bra och dåliga nyheter. Jag ska på magnetrönken om en månad och sedan 10 dagar senare till en ortoped. Så förmodligen blir det operation i sommar.. Vädret gör mig deprimerad men med min tur så har jag några som är bra på att göra mig glad och sedan har jag massa filmer. mums.
Idag har jag ätit nudlar för att jag har så ont, kul att jag måste ha ont i en månad till....

"Look out in the darkness, look for any little shine or light.
When you see the light, walk twoards it.
Because then you stop pretending that every little thing is gonna be allright then it may happen
and just because sometimes your eye just sees the light because you want to see it so badley.
So don't get mad, don't get sad.
Just move on like you didn't care because then you woun't hurt the ones that you love and they'll stay happy until the judgeday comes."

SophiaMarsh

RSS 2.0