Lost

Hej.
Imorgon är det fredag, den dagen vi längtat efter så hårt, hela veckan. När den väl är här så känns det som en söndag och tänker, "åhnej, imorgon är det skola.." . Det känns så för jag kommer behöva läsa ut två böcker tills nästa onsdag och jag är på sidan 50 i den första boken, jag har gett upp helt på den här fronten alltså.
Jag vet att du läser detta Simon och att du säkert kommer prata med mig i skolan på måndag eller redan imorgon fredag??
Imorgon fredag ska jag försöka ta mig till skolan som alltid och försöka ta mig igenom lektionerna som alltid. Sedan kommer höjdpunkterna, efter skolan såklart. Jag ska träffa Liviana på en cancerpinne, försöka fixa något till middag och sedan bege mig till Louise. tagga!
puss

Days like this, i rather sleep.

Hej.
Jag har inte orkat blogga pga. persoliga besvär och problem men nu ska jag försöka att komma tillbaka..
Stressad som jag är, för alla dessa röda timmar på schemat ser inte bra ut, det blir bara fler och fler. Jag behöver ta tag i svenskan och engelskan, har 3 böcker att läsa ut till nästa vecka, omg. Imorgon åker jag nog inte till skolan, mamma tvingade mig idag, orkar verkligen inte, verkligen inte.. Vill ha såååå heeeelg....
Aja.
Vad händer i helgen då gott folk?
Jag ska försöka lägga upp mer bilder i bloggen för att göra den lite roligare. Fick två nya smyckelser igår, nöjd som jag är :) ...
Håller på och funderar på hur jag ska fixa min tattoo.. ska leta rätt på lite roliga bilder och kanske lägga ihop den med den jag har nu, för jag ska arbeta upp den som fan :D ...
feeet sugen på helg. helt sjukt.
borde egentligen döda mig själv framför matteboken, skriva ett pm, en liten uppsats om sanning och plugga till ergonomi provet och läsa men fan gör jag det. jag är ju rebell.
mys och kyss.
någon som vill hänka ålandsbåten?

<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

jag tror jag hatar dig


i'm bored

we can build up a world of magic.


bad nightmares

Hallu! 
Nu har det nyaåret startat och jag känner ingen förändring, eller jo, jag äter en massa onyttigheter....
Men jag ska ta tag i mig själv och tänka på hur det kommer se ut i sommar, jag ska köra död på min kropp, söka upp plastikirurg ang. mitt ena lår, äta nyttigare, ta tag i skolan och spara massa pengar. hihi.
Jag har drömt marddrömmar varje natt detta nya år, det är väl ingen bra start heller? Jag har drömt om dig, om hur du får mig att sluta äta, känna mig äcklig, äcklas av dig. Jag håller på och spricka, det känns som att du förstör mig inifrån. Men grejen är ju den, att jag inte brydde mig förens dom här marddrömmarna kom, du var du och jag var jag. Nu finns du i mitt huvud hela tiden och det får mig att vela spy.
har inte sovit ensam på ett tag känns det som, har sovit med cilla, julia, louise och tillochmed samantha för att inte känna mig ensam eller velat umgås med dom jag tycker om.
pooe säger jag bara-
ciao.

Nytt år och nya tag..

Det är väl så man säger?
Jag känner att jag kommer behöva skippa några liknande händelser för att kunna uppskatta dom som jag vill göra, födelsedagar, jul, thanksgiving, nyår osv. Visst min nyårs kväll var väldigt mysig men jag måste uppskatta sånna tillfällen mer.
Att vakna upp arg på mig själv första dagen på det nya året är ingen bra start, inte heller bråka med sin syster, bli slagen och sedan ligga instängd i sitt rum och låstas som att man inte finns. Jag är besviken på mig själv när jag ser hur jag har spenderat 2009, vad jag inte har gjort och hur jag har behandlat mina nära och kära. Jag önskar att jag kunde säga att jag lär mig av mina misstag men det krävs tyvärr två för att fixa sånt.
Jag ska iaf snart börja på tredje månaden på mina nya piller och sen blir det stav i armen. asont.
Igår fanns det massa blandade känslor, förvirring och panik men också lycka, glädje och kärlek. Vid tolvslaget sprang jag och Cillis runt vid slottet och letade efter våra kära vänner som sprungit bort, ingen kyss blev det då och vi fick krama varandra istället. Jag fick be en vän om en nyårs "kyss"....
Aja, jag har och tänker inte ha några nyårs löften med tanke på att jag bryter det mesta och jag höll inte mitt gamla löfte vilket va att inte äta chips.. hm...
Jag ska iaf stänga in mig idag, hoppas på att morgondagen blir bättre, jag är dessutom pank och jag har inte köpt klart försenade julklappar än. fuck.
Louise kom hem inatt tror jag, hon svarar inte när jag ringer eller på mina sms. jag saknar plutten ju.
Gott nytt år iaf på de glada.
Ciao!

RSS 2.0