Gästblogg

YOyoYo Cilla här liive från JB.

Sophia har fullt upp att måla nakenbilder på whiteboarden, och gömma sig under bordet för lärare som aldrig kommer!

Jag tänkte bara meddela att hon lever och att jag tar väl hand om min kukkompis<3



Slänger in en fin bild på skrutten också. HON ÄR SÅ COOL!

Puss och knull hjärtegull.

/ CECOST.

nalala

jag har förvånansvärt pluggat till idrottsprovet imorgon!
jag känner mig så duktig så
nu ska jag bjuda mig själv på något gott
så stolt är jag över mig själv.
hehe.


blabla

Sitter nu på idrotten efter en lång rast. Vi hade idrottsprov och jag hoppas det gick bra. I eftermiddag får vi tillbaka html provet och jag hoppas iaf att få g, det tror jag nästan att jag kommer få..
Ikväll ska jag jobba och det orkar jag inte.. Blä.
Imorgon är det herrmatch så ingen träning imorgon så ska försöka gymma men jag vet inte riktigt om jag får eller kan. Natten har varit hemsk då mina knän har svullnat upp och fötterna ser ut som  breda dvärgfötter.. Så converse kunde inte komma på idag :( ..
Denna vecka kommer nog va ganska skön och lugn, förutom matteprov på torsdag som jag måste försöka plugga in i huvudet, så blir det nog en mysig vecka.

Måndag: Idrott & Webbdesign. Jobba 17-21
Tisdag: Matte, Gym? & Herrmatch
Onsdag: Media hela dagen, Jobba 17-21 eventuellt, JB fest(?!)
Torsdag: Buffertdag, Jobba 17-21
Fredag: Kortfilms festival, inget planerat
Lördag: Inget planerat
Söndag: Inget planerat

Juste, jag har köpt jeans jackan jag har pratat om ett tag nu :)!


-

jag står i ett hål
i hålet ligger en spade
jag tar spaden och gräver ner mig
tills ingen kan se mig längre.


Glader

Idag kämpar jag igenom skoldagen, iaf att hålla mig inomhus, det är DUNDERVÄDER! Nu laddar jag mobilen med bara massa sommarmusik, eller det blir nog efter html provet som jag ska ha snart :O , jag kommer döööö.
Jag är glader men ändå inte, höhöhohohahahihi. Okej jag överdriver men idag ska jag köpa vårjacka och sedan jobba..
Pusspusspuss på vädret och ännu mer puss på morgondagen då jag ska pussa på mina flickor!
Ja
jag har inte varit så här glad på ett tag men jag träffade ju livvi, nella och cilla igår, jag saknar nu julia!!!
pussis på det.


Sura minen

Hallu.
Gårdagen var misslyckad, iaf kvällen. Nog om det.. Idag ska jag jobba igen men först måste jag gå klart i skolan... Media hela dagen, och vi håller på med en uppsatsliknande rapport om mediernas historia -.- .. den ska vara på 3 A4 och jag orkar verkligen inte.. Sitta vid datorn först 6 timmar och sedan sitta vid en dator 4 timmar till sen på jobbet.. menmen.. Innan jobbet måste jag hinna köpa mat och ciggariller, kolla på jeansjacka om jag orkar och sedan pallra mig iväg till jobbet vid 5.. I helgen är det slutspel och vi kommer ha 1 match på lördag och 2 på söndag. Om det skulle va så att vi kommer till final så spelar vi 3 matcher på söndag -.- ...

Jag orkar inte med skolan just nu.
bajs på allt.
hihi
over and out from sophia

..

jag har stått rakryggad
jag har bitit ihop och skrattat bort tårarna
rökt som en galning för att må "bättre"
klistrat mig fast vid C
jag är glad att jag har en vän som C
för bara hon förstår
förstår på riktigt
vi skrattar åt livet och går emot döden
för vi två
vi ska klara oss till sommarn även fast vi är döda.

idag ramlade jag ner igen
jag ligger där nere med några brytna revben som gör det svårare och andas
och ett brytet ben som gör det svårt att gå.

Uppdatering utan text.


Back In Uppsala

Hejhallå!
Nu har vi kommit hem från Vemdalen. Vi hade skitbra väder men jag kunde tyvärr inte ta del av det fina eftersom jag var dum nog att åka snowboard första dagen.. Jag skulle spänna andra bindningen och så trampar jag igenom snön (åkte lite off road) så hela mitt knä vred sig en aning.. Sen dess (torsdag) har jag haft bajsont och så har foten krånglat en hel del. Så nu går jag som jag har fått något uppkört där bak och jag känner mig inte taggad för att gå en lång prommis på idrotten imorgon :( ...
Trevligt var det iaf och jag har ont på många många ställen, men det ska dom jag umgås med få höra imorgon (mohaha).
PUSS

Vemdalen.

HejHej Hallå!
Idag var det första dagen på jobbet och det gick bra, eller jag kollade på när dom andra arbetade så jag kunde lära mig, min alldeles första dag som försäljare börjar på måndag 17.21 !!
Dagen har varit helt okej då jag slutade skolan innan 10.00 och stannade kvar över lunchen och sedan bars det av till stan då jag, cilla och dannie åt på donken :) ..
Sedan drog jag till amelie en timme och sedan iväg till jobbet.
Imorgon ska jag, dannie och da big fat family dra iväg till Vemdalen! Det ska bli hur mysigt och hur kul som helst, hoppas jag ! Min moster fyller 50 så vi alla drar dit!
Snart kommer Dannie och ska sleepa här, så åker vi piss tidigt imorgon bitti.
Jag har ny mobil hehe (6) w880i .... och fråga mig inte när hur och varför jag fick tag på en ny mobil, men det gjorde jag allt!
hehe.
Jag ska köpa denna eller någon liknande jeansjacka då jag får pengar, puss på den

Nu ska jag fixa med musiken, PUSS

Kisses On That One

Hej.
Idag har jag haft det välomtyckta matteprovet. Det var skita svårt och skrev mest på 3 tal, det var som att jag hade prov i kinesiska eller något, förstod inte ett jävla skit.. Vi fick sluta direkt efter provet men jag stannade kvar i skolan, gjorde mig till skorsten och solade ansiktet i den mysiga vårsolen. Klockan 1 hade jag arbetsintervju och det gick super bra! Imorgon ska jag på utbildning på det nya jobbet och jag hoppas att det passar mig! Nu sitter jag och pratar med mongoamelie och hon dissade mig och åkte hem istället...

Ikväll blir det träning och sedan ska jag på herrmatch, min käre vän Emily ska cheerleda där så jag kommer dit och hejar på henne! Nu ska jag gå och käka något, så jag inte dör på träningen... som jag gör iaf.. Måste sluta röka -.-

PUSS

,


Happy Endings

Hallå.
Idag har vi haft curling på idrotten vilket inte var så intressant eller roligt.. och så hände en sak och nu är jag pissed... :( .
Nu har vi webbdesign och sedan efter skolan ska jag träna med fisen amelie :) .. Imorgon har vi matteprov som jag inte pluggat ett skit till, ig till mig redan nu..
På torsdag drar jag till Vemdalen vilket jag ser framemot! Jag kommer få härliga dagar med min älskade bästa kusin <3
Nu borde jag starta med min hemsida men jag orkar verkligen inte, orkar inte med något längre haha. Men det lär bero på att jag äter bara massa skit.. :)
JUSTE!!! Jag och amelie har slagit vad om den som äter godis måste betala 100 kr om man äter godis.. Fyfan vilket helvette jag kommer få :(
Aja
back to work
peace and kisses !
plus att jag älskar mina tjejer.


.

nu är jag så gott som.
död


Cecilia Östman

Go ahead as you waste your days with thinking
When you fall everyone sins
Another day and you've had your fill of sinking
With the life held in your
Hands are shaking cold
These hands are meant to hold

Speak to me, when all you got to keep is strong
Move along, move along like I know you do
And even when your hope is gone
Move along, move along just to make it through
Move along
Move along

So a day when you've lost yourself completely
Could be a night when your life ends
Such a heart that will lead you to deceiving
All the pain held in your
Hands are shaking cold
Your hands are mine to hold

Speak to me, when all you got to keep is strong
Move along, move along like I know you do
And even when your hope is gone
Move along, move along just to make it through
Move along


when i can't be there for you, in our future days. i'll promise you, i will never stop care.


Myshelg

Hallådär!
I fredags hade jag ingen skola, nanana så jag drog hem till Amelie. Vi mös och taggade inför kvällens händelser, först träning sen iväg till bjk för ferre. Vi var duktiga och allt gick smort när vi åkte bussen till bjk med sköööönaste busschaffisen!! Vi skrek birabirabira med busschaffisen och sjöng lite the white stripes..
När vi väl kom dit, ungefär 40 pers från bussen kom vi till en fullproppad lokal. Nice folk och kvällen var lyckad, trodde jag..
Vi tog halv 2 bussen in till stan och gick till max. Dannie och Amelie drog hem och jag, cilla, abdi, ryssen och 3 andra drog hem till abdi. Efter en halvtimme drog de tre bangarna och efter en liten stund drog ryssen också. Det slutade med att jag abdi och cilla sov i abdis säng och jag sov inte en blund, tills jag då fick panik då det blev för varmt och la mig på golvet och sov en timme. Jag tog bussen 07.20 in till stan och åkte sedan hem till Amelie. Jag kom fram till Amelie halv 9 och somnade på direkten. Vid 12 vaknade vi och hon var förvånad över att få se mig där. Så idag har jag sovit ungefär 3 och en halv timme... jag är trött.
Nu är Amelie här och vi ska snart dra ner till stugan då vi får besök av David och hans kusin Andreas. Vi har massa gottigottgott så vi ska tjocka oss :D .
ps min t-p mår suuuuuper !!!
PUSS PÅ LIVET och jag är glad att jag har cecilia östman.


jag och amelie är bäst ihop, inte sant?
puss på dig
<3

Lies Lies Lies

Hallådär !
Idag har vi på morgonen haft svenska och haft tal inför grupper. Sedan lunch med pannkisar <3.. Webbdesign efter lunchen och jag är nöjd över hur min hemsidas layout kommer se ut :D .
Sedan bars det av hem till Amelie, Abu skulle med men han blev utslängd från bussfan.. Så när vi kom hem till Amelie så åt jag och Amelie blåbärsmuffins och sockerkaka !! Sedan drog jag och träffade Louise då vi skulle gå och jobba. Jag har nu tjänat ihop ciggpengar och busspengar! Duktigt av mig!!
Nu har jag ätit en semla och ska strax hoppa in i duschen, hihi.
Jag kommer bli tjock om jag inte slutar käka godis..
PUSS

Tisdag och vita dalar

Hej!
Idag har jag inte gjort mycket, vaknade upp och hade stora förväntningar med pumps och vårjacka, så kollade jag ut... snöstorm. *suck* ! Dagen i skolan var inte så rolig, eller den va helt okej då tvåorna kom tillbaka och jag träffade den fina caroline! Jag hade saknat henne, vilken gullunge hon är! Vi hade bara matte så tänkte va smart och ta 13.00 bussen, men så smart som UL är så hade dom inte bytt nummer på bussjäveln så det stod 845 ist för 107 som det ska vara. Så jag såg den åka förbi mig utan att veta att det var min buss. Så jag satt där och väntade på att nästa buss skulle komma (14.35) men tillslut så tog jag 115 hem till Amelie och åt pannkakor som jag var så duktig med att inte bränna sönder!! haha nu är jag lite stolt, jag kanske ska bli kock?? ..

Vi drog och träna vid 6 och åkte efter träningen till herrmatchen och dom vann 76 - 72 ?? Jag har noll koll på vad det stod men något sånt. Nu har jag duschat och fräshat till mig ordentligt så nu ska jag hoppa i säng!
Här får ni en låt som härliga Cecilia tippsade!




PUSSIS

PUSS

HallåHallå!
Jag har tyckt om helgen, då detta hände mer eller mindre.
Fredag: TP, Fika med Thusse & Träning
Lördag: Match (vinst), käka pizza med Amelie & fest
Söndag: Bday, Match (vinst), somnade 17.00 -.-
...
Jag saknar närhet. Behöver väldans mycket närhet! Men jag klarar mig, det gör jag alltid. Jag är ändå ganska glad över hur jag mår nu, även fast jag har mått bättre så känner jag mig glad. Vilket är världans bra!

Alltså gubben är ju seriöst bäst och snyggo!


Feel my fantasy

Hejhej Hallå!
Idag har jag ingen skola! För jag behöver inte göra om listening testet så idag får jag ledigt.. Jag vaknade kvart över 7 imorse, så nervös är jag O_o .. Idag har jag iaf gjort klar min uppsats som skulle vara klar idag, sminkat mig , fast jag ser inte klok ut så jag börjar nog om och så har jag duschat.
Idag ska jag träffa sötnosen Thusse och vi ska sedan åka till gottsunda för en piercing. Efter det vet jag inte vad vi kommer göra, men det var allt för länge sen vi va, så vi tar nog igen massa.
Ikväll blir det träning och jag hoppas att det händer ngt roligt ikväll, jag ska nog sova hos plutten Amelie.
Jag saknar Cecilia, hon har halsfluss och jag tycker synd om henne :(
Igår (torsdag) gick halva klassen på bio, I Taket Lyser Stjärnorna och jag kan säga såhär.. Några förstörde filmen men som tur va så har jag redan sett den :) !

Imorgon är det match och party.
Söndag: Träffa släkten, Match, Kanske träffa Liviana som jag saknar ngt enormt!

PUSS


oh fuck

Hej.
idag fick jag ett paket i brevlådan. Såklart så öppnar pappa det och det visar sig vara mina drömmgrejer som jag nekar till att ha beställt och imorgon skickar mamma tillbaka dom :'/ .. Jag är depp nuuuu..
Jag kanske ska öppna, byta innehållet och sedan fuska mig fram !! Ikväll eller imorgon bitti is the day..
Vill inte äta, har ätit godis idag så jag nästan spytt på träningen så jag skippar nog yogurten som jag drömde om på stan idag, det finns inget bättre eller godare efter träning än att äta jordgubbs/smultron yogurt med müsli!!
Jag vill ha mitt paket!!!
Buhu :'(

RSS 2.0