Den lördagen utan bråk

Hej.
Idag har jag spenderat hela min lördag med min pappa!
Eller jag vaknade ju upp hos andreas, så gick vi till tandläkarn då jag skulle på undersökning. Filade ned min tand litegranna och sedan gick vi runt som två tjockisar i centrum. Jag köpte godis och SEMLOR!!!! mums! Sedan kom pappa och hämtade mig och vi åkte till hans träning. Men min lilla tur så hade jag inge smink på mig och ja, jag kände mig jätte skabbig när jag hälsade på alla men sedan gick det bra, för dom är ju så snälla =) !..
Sedan gick vi till Tysons affär och jag fick ett par jätte sköna under armous mjukisbyxor. I LOVE IT! och sedan efter någon timme där inne (jag är död) så åker vi till on off och lämnar av min sköna. :'( , den ska nämligen in på lagning så nu har jag ingen mobil :'( .. Jag har hittat min mobil som ska bli min älskling och måste spara 4 lax :-| :-|..... FAN .
Sedan bars det till A.S (alina systems) och vi lämnade in datorn så nu kommer jag få mina pengar :D:D:D ..
Nu sitter jag här, efter att ha ätit på fugu med tha familja, sitter o käkar gooodis =) .. -.-'
Imorgon har jag och Andreas ett år så gratta oss för att ha gått igenom det småhelvettesvägarna vi har gått in på <3
men mysigt har vi haft också, hehe...

Nej nu ska jag bränna över mina filmer från dator till skivor, pappa köpte nämnligen 20 dvd skivor till mig :D ..
PUSS och sen ska jag se seven pounds <3

Ingenting för Romeo - Håkan <3

Jag är så sjukt jävla trött på dagens jävla tjat. Allas jävla kommentarer och fullständiga bullshit. Varför ta en person för hur den ser ut? Är det inte bättre och lära känna personen innan man dömmer någon? Jag brukar inte dömma folk jag inte känner, eller jag försöker att inte göra det. Jag ser att insidan går först, och det har jag håll mig till ett par år. Men detta snack om "jag förstår inte hur folk kan se ut så" och "jag förstår inte varför de klär sig sådär". Det är väl deras val och klä sig och alla ser ju inte lika dana ut, visst. Jag har varit lika dan, men tack och lov, jag försöker ändra mig. Jag ska för en gångs skull ändra på mig själv till att bli en bra människa.
Jag ska, sluta röka -helt och hållet-, träna nyttigare, äta bättre, försöka träffa mina nära och kära så ofta det går och jag ska nog jobba på en del förhållanden (jag lever inte dubbel liv men inom kompisar)
Jag vet inte varför, men jag tycker det är så falskt. Varför?
Kanske har lyssnat på för mycket Park idag.. Jag måste få börja träna igen, blir alldeles deprimerad, särskilt när jag får sms från skitungar som säger att dom ska träna nu eller "nu har jag tränat, det var jääätte sköönt" .. JAG VET ATT DET ÄR SKÖNT,OKEJ?! ¨hehe så känner jag nu. Jag är väldigt upprörd.

Juste jag såg twilight idag och den var väl bra.. Fick tårar i ögonen en gång men jag blev inte kär i killen som jag trodde att jag skulle bli efter alla bra ord som har sags om honom :o . Jag tycker att han onda killen James är snyggare. Mums..
Men iaf, det var en bra film! Sedan har jag kollat på the simpsons movie för typ 10344930 gången, På smällen för den 3 gången och halva Mamma Mia för 5 gången (a) ..
Nu håller jag på och laddar ned Seven Pounds och The Curious Case of Benjamin Button :D . De två filmerna har och är efterlängtade!!

Det kommer ut en film snart som heter någonting med Broken som jag verkligen MÅSTE se, och sen så har vi ju I Taket Lyser Stjärnorna som vi kanske ska se med klassen <3 ! Jag har massa filmer jag vill se , oooh i helgen blir det bara massa film <3

Här kommer en låt som passar lite till hur mitt humör var mot en person lite tidigare idag.. (6)

I've lied to you
The same way that I always do
This is the last smile
That I'll fake for the sake of being with you

Pre chorus:
Everything falls apart, even the people who never frown eventually break down
The sacrifice of hiding in a lie
Everything has to end, you'll soon find we're out of time left to watch it all unwind
The sacrifice is never knowing

Why I never walked away
Why I played myself this way
Now I see your testing me pushes me away

I've tried like you
To do everything you wanted too
This is the last time
I'll take the blame for the sake of being with you

We're all out of time, this is how we find how it all unwinds
The sacrifice of hiding in a lie
We're all out of time, this is how we find how it all unwinds
The sacrifice is never knowing

Solider's Poam

Hej!
Sitter på medieproduktionen och har redovisning. Jag mår skitdåligt, känns som jag har mensverk men jag får inte min mens fören om typ 3 ½ vecka.. Jävla virus bajs..
Idag har jag varit duktig och skrivit klart min uppsats och gjort en framsida! & ja, jag är nöjd :D .

Jag vill sluta eller ha rast, måste ut och ta friskluft. hihi. Puss <3
Vi åt pizza på lunchen, eller Carro & Amelie gjorde det, sen så blev Daniel arg på mig och han kan inte säga vad det är :( ..
Vill ha päronsplitt och pigelin!! NU.
PUSS PÅ DIG <3


Fairytale All At Once

Tjoho!
Idag så vaknade jag en halv timme för sent, fick skynda mig upp ur sängen, kunde knappt prata och hostade som en galning. Daniel tvingade mig till bussen, som vi missade eller den kom aldrig. Så gick vi hem till mig, väntade till 9 bussen, väntade på den en kvart, sen så blev vi trött på allt detta väntande så vi började röra oss hemmåt. Med våran tur tillsammans så kommer bussjäveln när vi är typ hundra meter bort från busshållsplatsen. Men båda två stod helt förfrusna och chockade. Så vi sprang inte, så vi missade den också. HAHA. Då drog vi hem och då ringer pappsen. Han tyckte att jag skulle stanna hemma, <3. Så jag har gjort ett stort försök med att påbörja på mitt fördjupningsarbete som MÅSTE vara inlämnad nu på torsdag!!! fuckfuckfuck..
Jag har också hunnit ätit två hårdbrömackor och kollat på fight club. Ja jag vet, den är gammal men den va faktiskt bra :D .. Nu håller jag på och försöker planera med enormtsaknade Liviana när vi ska ses, för det var allt för länge sedan! =)<3.

JUSTE!  har tagit bort mina hawaii armband :( .. Nu blev jag ledsen igen.. Jag måste tillbaka. Ska nog flytta dit. NU!


Jag är kär i en fågel

Tjolahopp!
Sitter nu på webbdesignen alldeles sjuk. Jag kommer säkert tappa rösten och jag måste bli frisk innan helgen!
Jag vill ha tillbaka helgen, orkar inte med skolan längre.. Blääää.
Nu ska jag nog ta en liten promenix med skolkameran, får se om Amelie hänger på. Hehe..
Daniel är hemma nu också! Har faktiskt saknat lillen, höhö (a) ..

Uppdatering om dagen kommer nog ikväll om jag inte somnar direkt när jag kommer hem...

/ Sophia


Söndag - bakis & sjukis

Hallu.
Lördagen började med träning på friskis&svettis med Amelie. Sedan bars det till sunnersta då jag först klev in i Cillas hus. Men efter ett tag, litecatch up och lite sminkning så drog vi till Oskar. Där fanns det redan en Julia och vi kollade på Robert Gustavsson <3. Efter ett tag gick vi och mötte  Victor och sedan började det komma gammla godingar<3. Vi körde sanning och konka, haha! Sedan vid 3 gick vi o la oss. Jag hade en trevlig dag/kväll med mysiga människor. Nu på söndagen då mår jag inte så bra.. Hostar som en galning och halsen är inte mycket bättre.. Gick hem till Andreas när jag och Victor skulle åka hem, berättade allt som hänt under kvällen och nu är allt lugnt..

Nu typ 5 timmar senare sitter jag fortfarande hos Andreas men som barnvakt.. Nyvaken och mysig med Oskars tröja och Andreas mjukisar =)..
Imorgon är det skola och det menas att vi har dansuppvisning för klassen och jag är inte det minsta lilla taggad.. jag måste också skippa träningarna dennaa vecka. FAAAAN..

Bilder från lördagskvällen kommer senare då jag är inne på min egna  dator :)
/ Sophia

En Grå Lördag

Tjolahopp!
Idag vaknade jag med världens hemskaste halsont. Jag kunde knappt svälja men ändå gick jag min lilla prommis på morgonen. 40 min var jag ute och det var jätte skönt. Frukost åt jag också... Sedan drog jag iväg för att gå på Ki Box med Amelie men jag kom försent så vi gymmade bara..
Igår kväll skulle Andreas komma till mig men det blev inte av, så jag somnade direkt. Hehe. Jag har tränat varje dag sen i tisdas och mina ben är lite trötta nu. Imorgon måste jag vila..

Ikväll vill jag göra något roligt, eftersom vi inte kunna hyra lokalen så kanske man skulle kunna göra ngt ändå! För ikväll tänker jag inte somna innan 10!!
Hör av er om ni vet ngt skojs?!
 
/ Sophia


Nobody Knows

Jag har varit jätte duktig och jätte dålig den här veckan.

  • Måndag; Åkte och hälsade på Stephanie med Louise.
  • Tisdag; Shoppade med Louise, åkte hem till Amelie & sedan tränade (basket) Åt pizza med Steph, Louise, Carro & Amelie... & godis
  • Onsdag; Spinning med Louise och Amelie. Åt godis.. (350 kcal) AV!! :D
  • Torsdag; Pannkakor med sylt&grädde.. Gym (250 kcal) AV !! :D
  • Fredag: Träning (Basket) (?inte här än?)

Skitdag

Hej.
Dagen började med att jag låg vaken i någon timme eller två innan jag gick upp, jag gick upp klockan 6. Klockan 7 var jag färdig att gå till skolan, med mjukisbyxor. Jag orkade verkligen inte, det är mysigt men ser inte klok ut..
Sedan går jag ut och tar halv 8 bussen och äter ett äpple. Sedan börjar jag må illa, nästan spyfärdig..
När jag väl sitter på bussen så börjar jag få lusten av att rökis, blir väldigt pissed och börjar må ännu mer illa..

När jag väl kommer fram till busshålssplatsen för att ta bussen till skolan, träffas jag abu/abdi och vi tar en rökis. Jag var tvungen och röka mega snabbt så jag får nickokick. fan.. Så står jag i bussen, och så börjar jag kallsvettas.. fuck, så började det vattnas i munnen, fuckfuckfuck. Så när vi ÄNTLIGEN hade kommit fram tillskolan kutar jag ut ur bussen och sätter mig på marken och andas så mycket jag kan. *jag får inte spy* *jag får inte spy*!
Sedan när jag väl kommit in i klassrummet och tagit fram mina saker osv, så får jag VÄRLDENS och då menar VÄRLDENS hemskaste mensvärk. Blä höll på o börja grina. Så ont gjorde det :( ..
Idag ska jag iaf träna, från och med igår så ska jag tränatränaträna. !!
En gammal goding <3
 
Nu ska jag och Amelie ut och fota, myyys.
Min bebis måste också få luft! :( .. (kameran)
Pusshejs
/ Sophia

Fffuck it

Jag blir trött, trött på att leka eller att skratta. Kanske är det för att jag tänker så mycket? Kan man bli trött av det? Mycket frågor tänker jag också. Massvis med frågor har jag i mitt huvud som behövs besvaras. Vem finns där och ska besvara dom? De kanske blir rädda för frågorna är ganska groteska. Jag mår megailla. Jävla dag alltså.

Idag blir det spinning på Ultuna eftersom det inte fanns något annat ledigt. Bajs..
Nu vill jag ut och rökis, men har inga cigg och jag ska inte röka, jag ska ju förfan träna! Men ändå så kommer jag gå ut. Bajs.. Jag som hade "slutat" ett tag..
Jag försökte hitta min sida men den existerar inte längre :( .. Hur ska jag då kunna dagdrömma?..

Nu sitter jag på Mediaproduktionen och gör ingenting. Försöker göra uppgiften för att tänka på annat men kan bara tänka på det.. Jag vill så mycket men gör så lite. Gud vad jag är arg på mig själv. Jag vill ha helg nu, vill träffa mina flickor, dom som funnits där, i alla vädersslag.

Nu måste jag sluta lyssna på linkan och börja lyssna på lite rasta, hoho.
Ciao ! Eller vänta, JAG ÄLSKAR MOR MIN <3


6am

För er som inte vet vad 6am betyder så är det 6 på morgonen. 6 at the morning. Hehe.. Som vanligt hade jag svårt och sova hela natten, varit uppe och vandrat som jävla mumie -.-' .. Igår tränade jag och fick bajsont i mina fötter, åkte hem till amelie och väntade på pappsen. När jag väl kom hem duschade jag och sedan gick jag och la mig.. Jag tänker också dumma tankar, sådanna som kan skada en o annan i mitt omgänge. I helgen må det bli party.

Igår tisdag så var jag och Louise och kollade på slutrean. Vi fick som sagt några kap, hehe.
Jag köpte;
Jacka
Jeans
Pumps
2 Långa linnen
Hårsprej
Hög Tjol
Halsduk

Allt gick på runt 1100.
Nej nu måste jag nog börja gårunt och försöka komma på vad jag ska ha på mig.. suuuck.
Idag blir det spinning med älskade Louise. Btw, Sötastephanie kom till skolan igår, och vi tycker om henne väldans mycket, må hon veta :p<3
/ Sophia


Godisregn

Hallå.
Idag träffade jag och Louise på Stephanie som vi saknat väldans mycket. Hon ska komma till skolan imorgon och det är jag glad över. Sedan ska vi ha tjej dag där och mysa med massa gott , t.ex. pizza & monopol.. Jag som typ har spelat monopol junior en gång (a)..
Jag vill åka bort igen, typ Hawaii. Vill nog flytta, är avundsjuk på Louise. Trött på det mesta och vill flyga fri, fri som en fågel. Typ haha.

Nej nu ska jag försöka få lite sömn och hinna med halv 8 bussen. Suuuuuck...
Ciao / Sophia

One for all of them?

Jag ska spendera mina pengar på mig själv, ingen jävlans mobil.. Jag vet exakt vad jag ska köpa och jag saknar Stephanie.
The ond times are so far away, maby someday baby we can fly again. och så vidare.. Min söndag har varit en riktig humördag. Idag har jag gråtit, varit riktigt jävla pissed, super glad och skrattat tills det kommit tårar. Känslokall och döda humör har jag också varit på. Inte en normal dag och så har jag en infektion så jag blir ju inte piggare av det..
Om jag hade chansen skulle jag ta den bara så du vet. Dagen kommer väldigt snart, då jag står ensam kvar vid stupet.

Imorgon blir det skola igen och jag orkar verkligen inte.. Är skoltrött och vill bara ligga hemma och typ.. dö? Sånt humör har jag varit på ett tag.. Lyssnat på emomusik och redigerat bilder. Kul. Pizza åt jag också, men typ en tredjedel av en barnpizza, lyckat.. Jag mår så himla illa. Blääää.
Nu ska jag kolla in min favoritsida. Mohaha och Mums!!
/ Sophia


Lyssna och förstå

Yesterday I lost my closest friend
Yesterday I wanted time to end
I wonder if my heart will ever mend
I just let you slip away

4 AM forever

Maybe I'll never see you smile again
Maybe you thought that it was all pretend;
All these words that I could never say
I just let them slip away

4 AM forever

Why don't you hear me when I'm calling out to you (to you)
Why don't you listen when I try to make it through (to you)
Goodbye, goodbye
Goodbye, you never know
Hold a little tighter

4 AM forever

Maybe one day when I can move along
Maybe someday when you can hear this song
You won't let it slip away

4 AM forever

And I'd wish the sun would never come
It's 4 AM and you are done
I hope you know you're letting go
It's 4 AM and I'm alone

Why don't you hear me when I'm calling out to you (to you)
Why don't you listen when I try to make it through (to you)
Goodbye, goodbye
Goodbye, you never know
Hold a little tighter

Why don't you hear me when I'm calling out to you (to you)
Why don't you listen when I try to make it through (to you)
Goodbye, goodbye
Goodbye, you never know
Hold a little tighter

4 AM forever...


Snart blir det stor rea

Hej alla kära läsare.
Jag har kommit på en idé som förmodligen gör att det börjar klirrar i plånboken. Tyvärr kan jag inte berätta vad det är fören jag har planerat och gjort allt jag behöver göra för att allt ska gå bra. Hehe.
Imorgon kommer jag nog publicera min idé och då också bilderna efter ikväll. Jag ser fram emot kvällen som satan. Jag måste snacka med Nells av hur det blir ikväll också, jag saknar mina flickor. Massor!!
Jag börjar bli taggad inför matchen. Citodon, fotstöd och coachtejp får bli min medicin idag, hehe.

JAG HAR PENGAR PÅ MOBILEN NU!!
Slutar nu, men vi ses och hörs.
CIao!


Blåbärs kingen & Mobilen är till salu

Hallå i blåbärsskogen.
Jag vet inte varför men jag är inne i blåbär. Kanske inte rätt tidpunkt o tänka på blåbär (?!).. Idag måste jag hem och börja skriva på min svenska uppsats som är ett mega arbete. Fuck. Sedan måste jag städa rummet. Fuck..
Idag har jag varit förvånadsvärt glad och jag vet inte varför! Men dock ser jag ut som ett emo idag. Kul. Imorgon så blir det match mot Uppsala F94 och jag  är inte taggad. Foten är inte på topp och knäna har börjat hålla på igen. Det menas att jag måste börja gymma igen och gå runt med träningsvärk ständigt. Inte kul alls..

Jag måste bara påpeka att det suger att inte ha pengar på mobilen. Utan conwiq kompis sedan jag kom hem och jag som vill se hur alla har haft det.. Som tur är så har jag min älsklingssida, som låter mig skicka två sms per dag, hehe. Bli medlem, det är faktiskt lätt och det kan vara bra och ha två extra sms om man får slut på pengar osv :) . http://www.gratissms.se/l1ztkr7tes

Eftersom jag har sålt min gamla skrutt dator så har jag lite pengar jag vill spendera. Ska jag spara lite mer och köpa en ny mobil eller ska jag gå megacrazy och handla massa kläder? Kläder låter bäst men behöver faktiskt en ny mobil. Den är uttjatad av mig, min gamla älskling. Om någon vill köpa den är det bara att hojta till. Det är en vit LG Chocolate och är köpt Augusti 07. Den är lite sliten om man jämför hur den såg ut nyköpt men den kunde ha varit i sämre skick. Touchen är i bra skick och ljudet är fortfarande i bra skick. Det är ingen mobil för den som vill ta fina bilder, för det är en sådan kamera som inte har några megapixlar. Hehe. Intreserade skynda för annars säljer jag den till min syster :p ..

I'm sick and tierd of the bossing around

I Got Shot Down By My Own Brother

Hallu.
Nu sitter jag på svenskan bredvid lilla Abdi och han har godis, hoho! Strax far vi av till lunch och då ska Amelie allt visa mig en stor portion och käka upp allt. Hon har mina byxor på sig idag också !! Den bajsungen.

Louise är inte i skolan idag och kan inte få tag på henne eftersom jag inte har några pengar på mobilen..
Jag har varit extremt trött sedan jag kom hem och höll på och somna ibörjan av lektionen men då drog Daniel mig i håret och höll på så nu är jag trött, sur och glad, haha.
Igår satt jag framför datorn och photoshop i 3 hela timmar ! ! Jag redigerade en bild på Amelie och en på mig. Ungen tog kort med min kamera, UUH ( arg gubbe ). (A)
Nu blir det lunch och skriver klart när jag har käkat och kickat Amelies rumpa på fooseball..

Men det gjorde jag inte. Suck..
Nu har vi mediaproduktion med Moud och vi ska ut och fota, puss! Uppdatering kommer senare då vi har fotat och redigerat !
PUSS


Jag Älskar Dig



ÄlsklingÄlsklingÄlskling
2 år och 17 dagar har jag kännt dig och du känner mig nog bätttre än alla.
Du har gjort mig lyckligare än vad nog någon annan har gjort. Du är bäst.
Vi har nu varit tillsammans 11 månader och det var varit bland det bästa i mitt liv. Du har fått mig att kämpa, visat att det verkligen finns människor med hjärta av guld.
Jag av alla människor har du lagt ner din tid på, visar och givit mig massvis med kärlek och gjort mig till en av dom få lyckligaste människan i världen.
Okej, vi har inte alltid haft det perfekt men man bråkar, det gör alla. Jag kan inte och jag vill inte lämna dig, vilket är tur. För utan dig i mitt liv så skulle jag inte le lika mycket, inte skratta som jag gör och inte vara som jag är.
Jag uppskattar verkligen vad du har gjort och gör mot mig. Du är min ängel, okej baby?

I love you. jag älskar älskar älskar dig. isch libe disch. me amor.
/ Sophia


The United States of America and Hawaii

Aloha!  (Hej på hawaiianska)
Jag har tyvärr inte kunnat uppdatera då jag har varit i Usa och Hawaii :) . Jag har haft det underbart och jag förstår inte hur mycket ett land och lite sol kan göra. Herregud jag är helt torr på ledsna känslor, wiho :D. Men dock blev jag lite less idag, men det gör inget. Det går över. Jag och Louise kanske ska träna idag och sedan bärs det nog av till Amelie för att catch up lite stuff. När jag hade landat igår blev det av att ringa älsklingen på direkten och sedan en kvart efter att vi hade kommit hem till hemmet så var han där, och då märkte jag hur mycket jag har saknat honom. Jag vart hur glad som helst av att träffa honom. Gosh han är bäst utan tvekan :D.
Vi firar snart ett år :o, herregud så snabbt det har gått. Vi kan säga såhär, för att vara ärlig. Om man räknar ihop de dåliga dagarna så av 11 månader så har 9½ varit perfekta. Men jag hoppas på en lite längre framtid med denna gosse och hoppas han gör samma med mig för han är min absoluta bästis och ja allt man kan komma på tror jag. Hehe.
Ikväll blir det nog av och fota lite, får se hur det blir och fota seriösa människor.. Jag gillar nog med de glada och mysiga bilderna (a)..
Pusshejs
/ Sophia


RSS 2.0