.

Hej underbara dag.
Idag vill jag försvinna och min kropp säger ifrån.
Puss på mamma som märker
och fingret åt andra som inte ser.

YoooOOOooooOOOooOoOoOYooooOOoooOOoooo

Tjaaa.
Förlåt för att jag inte uppdaterar som jag brukar eller som jag lovat men jag har haft en myshelg och jag har inte suttit vid datorn så mycket! I fredags var jag med david och sen kom petros och sov här. På lördagen så vaknade vi upp i otroligt fint väder så åkte han hem och jag solade, hehe. Sedan på kvällen åkte jag till fam Östman och myste lite med Cillis. Vi åkte sedan till stan för att träffa Simon, Gustav och simons tvillingbror som jag alltid glömmer bort namnet på (a) .. Vi kom hem vid ett och somnade kanske halv 4 för att vi pratade om allt möjligt och gud, jag älskar tjejen. På söndagen så mös jag och Cillis i solen och sedan gick vi och åkte långboard och så mötte vi Daniel och Martin. Vi spelade basket, åkte långboard och mös. Sedan kom Nells och vi mös med henne jag och Cillis. Sedan skjutsade jag hem Cillis och så när jag kom hem så lagade jag och Nells lasange och det var mega gott, vi rullade ut och brummade lite på långboarden och skateboarden, hehe. Då kom David och vi mös med honom. Nells åkte hem vid 8 och så hjälpte David mig med matten. Lilla gubben hjälpte mig förstå, puss på honom.
Puss på min helg då den varit mysig.

Music time!


..

Don't know why I'm still afraid
If you weren't real I would make you up
now
I wish that I could follow through
I know that your love is true
and deep
as the sea
but right now
everything you want is wrong,
and right now
all your dreams are waking up,
and right now
I wish I could follow you
to the shores
of freedom,
where no one lives.

Puss på nosen!

Idag är jag kär, kär i något jag inte ser.
Den känslan har jag i kroppen och jag går och pussar och kramar allt jag kan se, iaf molly och sammy, hehe stackars dom.. Jag vill ha helg nu! På fredag har jag nationella :-| och gosh jag kommer verkligen döö!! Min älskade Calle funkar suveränt nu och går som en klocka och jag är glad att jag kan ta mig överallt öven fast mitt liv hänger på en tunn tråd hehe. Imorgon vill jag vara snygg men har inga snygga kläder :( .. Amelie har tagit tillbaka alla hennes kläder!! Fy på henne.. Idag har jag varit i skolan, hemma och sedan jobbat. Det var kul att jobba gratis idag igen........ eller..
Jag borde hoppa in i duschen nu men jag gör det nog imorgon bitti, hihi och snart är det valborg! .. Så vad ska alla göra då??

Puss på nosen för just nu är jag glad.

Uppdatering from the Östmans

Hallå där!
Nu har jag och Cilla pluggat järnet! Jag måste bli klar så jag fattar ngt till nationella som är om 3 veckor och jag har hela jävla matteboken att ta igen.. SUCK! Så jag skippade träningen för att försöka få åtminstone ett G - i matte, hehe. Nu ska vi käka och sedan ska vi iväg till Liviana, om Cilla inte dör av utmattning.. Jag ska nog be antingen pappa eller Petros att hjälpa mig med matten för jag är verkligen inget mattesnille men ändå så brukar jag gilla matte (?!?!) det håller inte liksom.. Gårdagen var mysig då jag och Daniel va på bryggan o mös, vi va med några först men dom drog efter en halv timme.. Hehe. Sedan blev det massmål på donken då jag nästan spydde (a) .. Hihi. Jag har tid hos husläkarn den 29/4 :o:o ...
Nu ska jag fortsätta plugga sedan ska jag till Livvi och pussa på henne för jag saknar henne så.
PUSS <3

Puss

Hej hopp gummi snopp!
I helgen hitills har jag tagit det mega lugnt då jag höll på och dö på träningen eftersom jag är sjukling :( .. Igår fredag skulle jag ha träffat Petros men det blev inte av då jag typ bröt ihop för att jag mådde så sjukligt dåligt.. Så det sög ju lite, men jag fick mysa med pappa som kom hem för att jag inte ville vara ensam hemma på en fredag kväll (a) .. Vi kollade på Pinaple Express och ngn annan bra film. Jag rekommenderar båda då jag bara kan ett av namnen på filmerna, hehe. Jag hade tänkt mig åka hem till Glimmerboy och hälsa på då det var allt för länge sen, men så svarar kuken inte på mina sms så då sket jag i det.. :/

Nu peppar jag på att bli frisk med bara massa dunkmusik :D YEAH!
Här är en bild från fotningen med Cilla, Adde och Sofie :)

Ea este pe punctul de a rupe

Hej.
Sitter på svenskan och gör ingenting. Idag är det lite knasigt i mitt huvud och kropp. Men jag kämpar på.. Iaf nästan.
Gårdagen sög på kvällen och när jag kom hem så gick jag direkt och bytte kläder, tog bort sminket och pustade ut, det var som allt bara pyste ut, all ork och alla tankar. Jag blev stressad och gick och pratade med mamma om mitt pissjobb och vi bestämmde att jag skulle säga upp mig.. Innan mitt tal med mami så bröt mina ben ihop i köken och så gjorde allt annat just precis då. Pappa sa att han var stolt över mig och jag blev väl rörd och chockad.. Det är inte ofta man får höra något sånt.. Juste! Jag har fått tid till vårdcentralen någon dag under v.18 och jag är jätte nervös.. Tänk om allt går fel och jag måste operera, visst jag blir då av förhoppningsvis med min dagliga smärta men ändå, tänk om jag går med på en painful operation och så hjälper det inte, eller att jag dör av för mycket morfin :O ..
Det är ju kul att jag håller på att bli sjuk då vi har final i helgen och träning imorgon.. Jag får dricka mycket te och mysa i sängen.. Kul helg för mig.
Vi har 5 nationella prov innan sommarlovet och jag kommer dö, iaf i matten. Engelskan kommer jag nog klara helt okej. Jag sitter nu och lyssnar på massamassa Paramore låtar då jag älskar hennes röst. Hehe.

Ciao på ett tag!
Juste, det går ju suveränt med att sluta röka och jag gillar dagens väder... inte.


En Hungrig Sophia

Hallå !
Idag mår jag bra, jag känner mig stark men jag är dock vrål hungrig. Min mage vrålar som en galen gorilla! Idag ska jag jobba men innan det ska jag hinna vara i skolan, träffa Petros och pussa på min Cecilia. Jag måste sälja 15 st för att få min lön :( , och jag har sålt 5... Kul för mig liksom. I helgen har vi final och jag är rååtaggad :D !
Igår hade vi basketträning och jag tyckte det gick ganska bra, fast jag kunde inte gå på kvällen sen, kul för mig liksom.. Igårkväll så skrev jag och mamma till vårdcentralen så dom ska ringa mig så vi kan boka en tid för alla mina problem. För jag måste bli "frisk" om jag vill fortsätta spela basket, för jag orkar inte ha ont längre och när man har ont så blir det mesta väldigt jobbigt. Vi har slutat skolan om 2 månader och det glädjer mig, hoppas tiden går snabbt tills dess :).
Idag känner jag att jag vill jobba, jag har orken och humöret! hihi :).
Här får ni en sööt bild på mig när jag var liten :D
PUSSIS



YOYOYO

Lalala jag har spotify och jag vet, jag är efter!
Idag har jag inte gjort något vettigt, jag ska snart färga håret och Amelie som jag inte träffat på ett tag nu kommer över!
Hela påsklovet har varit skoj, iaf det jag vill komma ihåg :) . Jag har både cyklat och promenerat mycket men min kropp säger ändå ifrån. Jag håller på att sluta röka och har gått utan smink i flera dagar. Hm jag tror jag saknar att träna/spela basket, men det kommer jag få göra hur mkt som helst snart, bara pappa fixar med basketplanen här hemma!!
Nu ska jag ut och träffa Julia en snabbis på hennes så kallade cancerpinne. Haha.
See yah, PUSS
juste, det här är hårfärgen jag ska färga med, hoppas jag inte blir kyckling igen (a)

You're discusting

YOYOYO.
Idag har jag åkt bil hela dagen.. Vi har varit i västervik under påsken jag och min familj... Det är skönt att vara hemma. Snart ska jag ta bussen in till stan för att vara med Petros. Efter det ska jag träffa Cilla och så ska vi promenera eller om det är likt oss gå till en busshållsplats och vänta tills bussen kommer (a) .. Iaf, vi ska till Abdi då vi ska träffa lite skumt och konstigt folk, hehe. Men kul får man hoppas på.. Jag måste dock få tag på cigg, jag är mega rök sugen men jag är duktig och håller på att sluta röka....
Aja måste kila nu, ska käka något innan jag går till bussen!
PUSS

Bajsflugan

Hallå.
Idag vaknade jag upp bredvid den ovangligt stillsamma Cilla. Efter vi hade vaknat, jag hade letat efter påskägg och sedan ätit upp mitt påskägg så far vi upp ur sängen med stora stön och åt frukost. Vi bestämde då att vi skulle modella/fota idag, så jag hoppade in i duschen först. Vi fixade oss och klädde på oss och vi var snygga, då tappade vi orken.. Haha äkta oss.. Iaf. Vi tog en rökis och började sedan bege oss till bussen då hon skulle iväg och träna med Linnea och jag skulle träffa sega petros. Såklart fick jag vänta på honom i typ 20 min och sedan hade vi det trevlans. Vi hann vara med varandra i cirkus 20 min innan jag skulle jobba, allt pga honom... Hehe nej jag skojar <3
Jobbet gick sisådär men jag sålde en! Så imorgon ska jag sälja mega hundra... heheh
JUSTEEE
Pappa har kommit hem med högtalare till datorn och jag är såååååååå glad, puss på honom :D
Nu blev jag trött så nu ska jag sova.
PUSS OCH KRAM SKUMBANAN


Jobb bloggar

Hejhallå.
Idag har jag vaknat upp hos Sofie efter en mysig tjej kväll. Efter det drog jag hem och gick ut med Molly. När jag hade fixat mig osv så drog jag in till stan för att träffa Oskar, Linn, Frida och Sanna. Cilla kom efter 10 min och vi knalla runt och gjorde ingenting.. Fördrev tiden helt enkelt :)
Ikväll blir det nog mys och jag måste köpa ciggisar.
Nu måste jag jobba för annars kommer min chef döda mig (a)
Puss

Jag är glader för solen skiner.





pussis

Idag har jag njutit järnet i solen idag, i flera timmar! Sedan som vita valrossen och gav mig lite kärlek och närhet. Min älskade herr Kalle moped kom hem idag så Cilla ta fram fram fru Bettan moped så kan vi brumma. hehehe.
Sitter nu på jobbet då jag heldre skulle vilja ligga kvar i solen.. Vita valrossen ska sova hos mig inatt då vi ska samåka till SF. Efter SF ska jag träffa Calleballe m.fl. och mysa på bryggan, dvs om vi har tur med vädret :) ..
Vi ska till SF då vi ska kolla på allas kortfilmer så vi kommer ha mys där också med mat osv. MUMS! Jag har börjat älska mat ! Så just nu är jag nöjd med mig själv :) , när jag kommer hem ska jag kanske springa med valrossen om hon inte redan har sprungit medans jag har varit borta.. Annars blir det sittups och armhävningar :) .
Rökslutandet går väl lite sisådär.. Nog om det. Nu mår jag illa utav ha ätit MASSA..
Puss på dagen och puss på mitt liv idag.
:-*


Design

usäkta designen.
men har ingen ork till att fixa och trixa i ps.
så istället går jag ut i det mysiga vårvädret utan min älskling (kameran) och solar benen !
ciao

Antingen eller

Hej.
Idag är det ingen skola för mig då det är buffertdag. Buffertdagar är då man har chansen att ta igen då man missat, t.ex. omprov eller liknande. Jag hade ingen ork till att fixa mig imorse så jag stanna hemma i min sköna säng. Idag ska jag jobba och så funderar jag på att dra och träna innan jobbet, eller så drar jag bara ut och springer en runda här på landet. Det är ju fint väder ute, så ska nog dra ett försök :) .
Här nedan ser ni några bilder, jag vill höra vad ni tycker är finast, inte för att jag kommer ändra, utan bara för att se hur folk tycker och tänker om dessa saker. Juste, tatueraren kommer till jobbet på onsdag, jag måste fixa lite pengar tills dess, min chans att fixa min tatuering hos ett proffs :) .

Over And Out
Sophia





Jobb bloggar

Hej.
Jag sitter nu på jobbet och det går skit dåligt.. Börjar bli sjuk så är hur otaggad och trött som helst :( ..
När jag kommer hem ska jag sooooooooovaa.
Nu är det lov och det känns skönt, jag tror jag inte ska åka till skolan imrogon för det är buffert men jag ska nog göra klart engelskan...
Nu börjar jag jobba igen.. Puss

haha

bull shit
you're talking just bull shit


RSS 2.0