We will make this end, you and me

Hej!
Ledsen för dålig uppdatering men jag har inte orkat suttit vid datorn då det har varit så fint väder. Så jag passar på nu när det är blåsstormar och hela köret ute. Igår åkte jag hem till Thusse efter klasskampen. Vi solade och pratade, sov och fick höra en snarkning av henne, haha. Jag fick en väldans lust att tatuera mig igen när jag va hos henne eftersom skitungen är 18 och planerar förmodligen en tatuering. Jag ska nog göra mitt stjärntecken efter sommaren då den läker bättre osv då. Nu sitter jag på lektion och vi har mediakunskap. Vi har en så kallad mediakamp och vår grupp är nästan klar och det är skönt. Idag ska jag tvinga hem Amelie till mig så hon kan hjälpa mig städa och sedan så ska vi till basketavslutningen. Nu sitter jag och lyssnar på spotify och jag hatar den nya reklamen som har kommit, den om halebop. Halebop suger balle. Vi har jag 5 skoldagar kvar, det känns hur skönt som helst! På fredag är det Candy och jag hoppas att jag ens får gå ut.. Mamma gjorde uppror igår så jag står här utan pengar, ilska i kroppen och lite ostabil. Här får ni en bra låt. I love the text. hehe.
The All-American Rejects – Night Drive - Acoustic Version

Ps.
Jag måste klippa och färga håret nuuuu.
Ds.
/ Sophia Marsh den allsmäktige.....

Ang. Designen

Tänkte köra på lite rosa tills jag har ork att göra min blogg snygg igen..
BYE

Fimpa röken, behåll glöden?

Hej!
Idag har jag gjort ingenting och jag har inga cigg och har inte rökt sen hos Julia.. Får hoppas att jag kan köpa imorgon (pengamessigt) annars dödar jag någon, hehe. Nu sitter jag och mår illa för jag har precis pressat i mig jordgubbar som var jätte gott!
Juste mamma hade sönder mina älskade usa brillor så jag fick ett par Scott brillor som hon hade glömt bort, nice! Imorgon ska vi spela paintball och jag ser framemot det! Hoppas på bra väder :) .. Imorgon börjar också mitt och Cillas vad. Så alla måste ha koll på mig för jag orkar inte springa flera km.. Iaf, vadet/tävlingen går ut på att inte äta onyttigt och få en hälsosammare kropp som vi är nöjda med. Det kan bli svårt, men vi klarar ju allt tillsammans, det har vi sagt ett antal gånger nu :) .. Vi ska iaf inte äta godis, chips, smörpopcorn, donken, snabbmat osv. Om vi bryter något och äter detta så måste vi springa 2 km medans den andra cyklar eller åker moppe bredvid .. Så från och med den 25 så kör vi! :D ..
Nej nu ska jag fixa kläder osv tills imorgon. För ikväll ska jag somna tidigt! Eller så ska jag kolla på Hack (a) ..
Puss&Kram


Rosa Pantern

Tja!
Förlåt för dålig uppdatering men har inte haft någon riktig lust att skriva. Igår var vi iaf i gamla uppsala och det var helt okej, fast jag och cillis fick gå väldigt mycket, hehe. Vi såg att bussen som vi suttit och väntat på i 20 min inte skulle komma eftersom det var kristihimmelsvärld. -.-..
Vi började gå mot svartbäcken där jag skulle träffa Wesley sen så sa jag hejdå till Cilla som skulle gå (?!?!) till stenhagen. Dagen efter möts vi igen jag och Cillis och vi båda är hur slitna som helst och mår hur dåligt som helst. Vi går och käkar på donken och håller på och spy efter det. Vi sätter oss på en bänk och då kommer en moderat fram till oss och börjar snacka med oss. Vi sitter/står och pratar i 40 min och sedan drar vi till bussen. Idag har jag köpt de efterlängtade legginsarna som är knallrosa! Me like!. Nu sitter jag här och ska snart ut och röka, käka något och sedan hoppa in i duschen!
Vi ses och ha det bra!
PUSS

Dykning

TjaTja!
Idag dök vi på idrotten och det var helt okej nice! Sedan så bubblade vi en massa och simmade och hoppade hopptorn. Jag har världens höjdskräck så jag bangade på de höga hopptornen så jag hoppade bara från trampolinen! Hehe. Imorgon slutar jag 11 eftersom vi har nationella prov i matte del 2.. Buhu hoppas det här provet går bättre än den andra!.. Jag borde jobba på mediakampengrejer men en i min grupp är här, yeah.... Jag och Abdi är bäst som inte skolkar, för då får vi skit hemma, hehe.
Ikväll ska jag förmodligen ut och springa om jag får antingen en partner eller bara känner mig lite smått.. ja...
Nu ska jag gå och dricka, Pusspuss
En sådan ska jag tatuera i nacken. Yeeehaa.

G-town

Tja Tja!
Kom nyss hem från Liviana, vi var ute från 18 till 23:30 typ?! Jag hade min jätte varma jeans jacka och en tunn tröja under, buhu vad jag frös. Jag har bajs ont i min mage fortfarande, trodde det var mensvärk men grejen är den, att det är som knivar som sticks in i min mage, buhu känns inte alls som mensvärk. Som sagt kom jag nyss hem från Liviana, vi alla tjejer träffades först och mös i vårsolen och snackade sen så drog vi till något dagis och så kom några små fjunpojkar som satte sig vid oss och mös med oss. (nu var det jag cilla och livvi kvar). Med fjunpojkar menar jag Jonte, Anders och Ari (??).. Vi satt där ett bra tag innan jag, Cilla och Jonte drog hem till Livvi där vi kollade på lite tv. Sen så kollade vi runt lite i Uppsala skolkatalogen och jag hittade min snygging som inte har fackbook. Fuck liksom........... hehe.
Jag gillar att överdriva lite idag.

Jag är nervös och jag vill inte. Men fick ordspya och nu är lilla Jonte bajsarg fast inte på mig dårå. Nu måste jag sova, eller först ska jag kolla om jag har fått mail från både ungdoms mottagningen och husläkaren. Jag ska testa mig för allting. Nu jävlar ska vi få reda på vad som är fel på mig! 
Pussis 

..

Somethings never get up to your exteptions and i've forbidden my self for this and still i make the same misstakes.


Novell skrivande i Svenska A

Tja Tja!
Sitter nu på svenskan i väntan på att vi ska göra det muntliga argumenterande provet. Jag har skrivit om homosexuella som skaffar barn och jag är för och är emot att dom inte får skaffa barn i t.ex. USA?
Nu ska vi läsa massa noveller och hålla på och jag har läst en, "att döda ett barn" och så ska jag svara på några frågor om novellens struktur. Idag ska jag nog förmodligen till jobbet för det är min sista dag men jag har fortfarande bajsont i min mage :( .. Imorgon börjar jag halv 2 och slutar 2, hehe.. Förmodligen så kommer Wesley tvinga mig till U17's match i helgen för att han vill ha sällskap, så om jag gör det så måste det vara great väder, hehe. Igår köpte jag ett linne på gina och idag ska jag kika efter knallrosa leggings :D, me like.
Nej nu borde jag verkligen skriva på novellgrejen men orkar man? Jag har ont i huvudet, mensvärk och något problem i magen, så skönt är det i min mage just nu, döda mig.

Okej, jag vill inte dö, men ni kan döda min mage, för den ställer till bara massvis med problem. Jag har inte varit på jobbet en ända gång denna vecka och det menas att jag kommer få ytters lite av min lilla lön. ;( ..
Jag hade nationella i Matte A igår och det gick bajs, jag gissade på allt och David kommer nu döda mig.. För det vi hade pluggat på kom inte på provet, buhu..
Nu lyssnar jag bara på massa acoustics musik för att chilla ner hjärnan lite, fast då borde jag nog börja lyssna på reggae, det får jag göra.

Bara så du vet så tycker jag inte om dig. Du förstör bara allting. Just nu har du gjort min självkänsla really low och jag hatar det. Så bajs på dig och jag saknar Livianababy som jag borde träffa i helgen! Puss på henne.

 
puss på dessa människor också.


Jag skrapar bort allt ont som gott med rakblad

Okej, ta inte illa upp med rubriken, jag ska inte ta livet av mig eller skära mig i mina armar så det så!
Utan, jag ska berätta vad jag tycker och tänker för tillfället.

Du tror att jag inte kommer glömma dig nu, men då har du helt fel. För nu har jag tyvärr lättare att glömma dig, nu har du visat ditt riktiga jag. Att man kan göra så, att även tänka tanken är så fel, verkligen fel.
Jag gör vad jag vill med mitt liv och det är inte ditt ansvar att läxa upp mig eller säga saker till mig som du tror ska få mig att ändra mig själv eller vad jag gör. Det jag inte förstår att man kan gå till en sådan underbar människa till en sån skithåla. Inte ens jag visste att man kunde sjunka så lågt och jag har nästan legat i graven ett antal gånger. Jag funderar på om du är deprimerad eller om du har fått någon störning i hjärnan, för sånt gör man bara inte. Jag säger inte att jag har gjort rätt, men no mather what gör man inte så. Så har jag lärt mig och det har nog de flesta andra också gjort.
Nu är det jag som skrattar åt dig när du ligger där, när jag träffade dig var du så stor och mänsklig men nu är du så liten att jag knappt ser dig. Det kanske är ett tecken? ett tecken på att det är jag som har vunnit.

Ciao Bella


Den berömda Sophia lever ännu

Tja.
Idag har jag plågats av en ända stor smärta i min mage, har ätit massa yogurt och fått i mig lite snitzel, hehe. Så fort jag pratar för högt eller anstränger mig för mycket så dör jag av smärta, det gör ont precis där min tattoo sitter, alltså på höger sidan. Jag är rädd att det ska vara blindtarmen men vi får vänta och se. Jag fick hostattack nyss och nu sitter jag här och gråter i min ensamhet för att det gjorde så ont i magen. Jag hade faktiskt velat jobba idag men min mage tog över och min lilla ork från dagens händelser, upp ur sängen, hämta vatten, ner i sängen kolla på film, upp och gå på toa, hämta yogurt osv.. Men som sagt, jag lever ännu :) . Fick några små ångest attacker men jag kämpade mig igenom dom genom att lägga mig på magen som min älskade vän Liviana rekomenderade mig. Puss på henne. Imorgon ska jag till skolan enbart till att plugga matte, sedan ska jag hem och plugga matte. Jag ska höra med Davido om han inte vill komma över imorgon eller om jag drar over to hans casa. Foten gör bajs ont men som tur var så har jag min älskade spej som hjälper lite mot smärtan. Det är kul att jag går runt med ett uppsvällt knä också, jävla oturs kropp har jag. Man har alltid något att klaga över. Gud vad jag är en klagfis nu.. Nu borde jag gå och lägga mig men eftersom jag sovit halva dagen och myst i sängen resten av dagen så känner jag inte suget till att gå och lägga mig :( ..
JUSTE! Jag skulle byta objektiv på min kamera idag så la jag objektivet på tangentbordet, så fastnar solskyddet (eller vad det nu heter?!?!) i en av tangenterna så nu har den låstnat och det går trögt att tycka på den, buhu.. Det är då nr 8 som inte fungerar som den ska, så jag ska nog ta datorn till Mr. Fredrik Aka ghostarn så han kan fixa den åt mig, hehe. Det blev ett väldigt långt inlägg med inga radupplägg eller fina bilder på mig, hehe egot i like to have with me all the time. Nej nu spårar jag och känner mig som en skitso..

Jag känner att ikväll är en emo natt då jag inte orkar stå emot dessa demoner som alltid kommer.. Bajs på dom och jag orkar inte ha ont.. Jag har gått upp 8 kg sen november, bra Sophia, väldigt bra! ....

Innan USA


Efter USA


can you see the differense that i can see? bajs på demonerna som sätts i min kropp och mitt huvud just nu.
BLÄÄ

Snälla döda mig.

Hej igen.
Vill bara säga att min mage dödar mig och att jag håller mig för att spy. Har precis käkat  yogurt eftersom jag inte ätit på ett bra tag nu.. Ska nog lägga mig i sängen och kolla på film, kan inte någon komma och göra mig sällskap?
Det går bara att lyssna via spotify.
Jet – Move On
Syd Matters – Hello Sunshine
The Script – Break Even
Demi Lovato – La La Land
The All-American Rejects – Sunshine - Hidden Track
T.I. – Supastar (Crack Version)
T.I. – Dead And Gone [feat. Justin Timberlake] - Explicit Album Version
The Pussycat Dolls – I Hate This Part
Mika – Grace Kelly (acoustic)

En trött Sophia

Tjaa.
Idag är det måndag och idag har vi buffertdag så jag slipper vara där, hehe. Jag är så duktig så, så jag har inga rester! Ikväll ska jag jobba och jag har slut på cigg, what to do? Igår så gjorde jag verkligen ingenting eller jag träffade Julia en snabbis på kvällen för en kvällscigg. Nu sitter jag här och fryser, mår illa och har ont i magen :/ .. Jag har haft ont i magen de senaste 2 veckorna och jag vet inte vad det beror på, det kan vara mina tarmar igen.. Jag har också mega bajs ont i min fot och knät blir bara värre och värre, what to do what to do när man har missat sin tid som var bokad i flera veckor och nu måste jag nog boka om och betala, buhu :( .. Menmen, imorgon är det träning men jag funderar på att stanna hemma och plugga matte, för vi har nationella på onsdag :| och engelska muntligt nationella på fredag, buhu.. Jag hatar nationella! Jag saknar mina älsklingstjejer!

I can't take that chance if you're not with me.

Jobb bloggar

Hejhej hallåå..
Jag har suttit och jobbat nu i 1 timme och 45 min och min huvudvärk har inte släppt på hela dagen! Jag funderar på att åka hem men min chef lär ju döda mig, hehe. Nej nu har jag tagit en rast på en kvart när jag har 10 min (a) hehe. Nej jag åker nog hem, när jag kom hem måste jag skriva om min bokanalys som jag verkligen inte orkar göra.. Nej usch, matte måste också pluggas. Idag hade vi nationella i engelska och sedan drog jag till gymmet och det var skönt. Nej nu ska jag dra, pusshej.

Y0, BIG Cil' here!

Marshan, att du har ditt lösen till bloggen sparat på min dator kanske inte var det bästa.. Ayah. skyll dig själv och ta bort inlägget om du inte vill ha kvar det! Men det vill du, för min text är helig. Det är du också. Håller du med? Bra!

Jag älskar dig.
Tänk på den du, och hur mycket det ordet betyder.

Vi har en speciell vänskap du och jag.
Inte som Bill och Bull. De är för olika personer.
Inte som Piff och Puff. Ingen av oss är mer bossig än den andra.
Inte som Micke och Molle. Ingen motivering.
Vi är mer som ett kärlekspar. Som Gary och Holly från PS. I Love You. Bråkar, men övervinner det dåliga. Pratar om allt, gråter med varandra, skrattar med varandra. Vi stöttar varandra till 100% varje dag och beter oss som världens fjollor med världen mot oss. Allt går upp och ner i alla relationer. Vår är just nu skyhög och jag hoppas den förblir så hög. Som Cola som orsakar högt blodsocker, men jag vill aldrig att det ska sjunka under startstrecket. Fast då kanske vi ska bli lite mer som pasta... det håller ju en jämn nivå hela tiden.
...
Nu spårar jag verkligen (plugghora).

Meningen med det här inlägget?
- I don't know. Jag vet hur du gillar överraskningar och sånt trams. Och jag gillar dig.


Blaaaaze in ya motha' fuckin' face darling.



Tja Tja Hallå

Det finns en historia som ligger till grund för vem jag är och varför jag umgås med mina älskade.
Den historien vet väldigt få om, kanske 2-3 stycken. Dem andra låstas veta vad historien handlar om.
Jag tycker det är väldigt sorgligt.

Imorgon vill jag träffa Therese, för hon är bra!


Sailed On

Tja.
Sorry för dåliga uppdateringen men jag har inte haft någon ork till att sätta mig vid datorn då det var varit superväder hela helgen! :) I onsdags hade vi filmfestival (tävling mellan Uppsala JB och Karlstad JB) och min/vår film blev "Bästa Ettan" , creds till Bjurling som gjorde det mesta! Iaf, efter det så drog vi på studiebesök på Sveriges Radio och det var ganska tråkigt.. Efter det sjukanmälde jag mig på jobbet och drog med papi och handlade till valborg! Några skulle nämnligen komma hem till mig på morgonen och äta brunch :) och mysigt blev det. När vi var mättna och belåtna drog vi in till stan där vi träffade Malin, Max, Lina, Becka, Malins pojkvän och någon tjej som jag inte kommer ihåg namnet på, hehe. Vi lekte fjortisar på bussen och vi hade kul. När vi kom ner till stan drog vi till stadsparken för att träffa på lite folkish, det gjorde vi och det var mys! När vi hade träffat dom och så, så drog vi ifrån stadsparken för att träffa ngn random, hehe.. Efter mysstället och donken träffade vi på David och dom. Petros den bajskorven dissade mig den dagen men tur va så hade han lite skuldkänslor, hehe. Vi träffades dagen efter en liten snabbis och pratade igenom valborgen från början till slut... (??) eller inte. hehe.
Jag har bestämt mig för att försöka bli frisk, jag ska försöka sluta röka, fast inte på engång. Jag ska börja träna och inte käka onyttigt! Det håller väl 2 dagar men det är värt det. Snart ska jag nog ut och springa om jag orkar byta om efter allt jag har ätit..Jag tror att jag behöver röra på mig för jag äter så mycket när jag är lite nere, eller ingenting, det beror helt på vad som har hänt eller hur länge jag är deppig. Suck på mitt humör.. hehe.
Idag har jag och Amelie varit i Eskilstuna och kollat på Billys Cuppen då min syster kom till kvartsfinal! Hihi, vi var där i stort sett hela dagen....
Nu ska jag försöka plugga idrott vilket jag inte gör..
Puss.

RSS 2.0