Oh Fuck It

Hej.
Jag orkar inte,
Julen har varit bra och jag fick min efterlangtade kamera!
Grat mitt i vardagsrummet
Ljog och sa att det var for att jag var sa glad.
Jag var verkligen JATTE glad over kameran
men inte att jag grat.
Jag ar i usa nu och ska om 2 dagar aka till hawaii,
jag kanske skar mig pa fingret och hoppar i vattnet
sa kanske jag borjar kanna gloden igen..
for just nu ar det fuckit liksom.
Jag har sakert gatt upp 20 kg sen jag kom hit och har varit har en vecka.. LYCKAT.
Nej jag ska ta tag i mig sjalv pa hawaii och kanske springa nagra ganger pa morgonen (??)
Jag vet inte vad jag ska gora hemma i Uppsala,
for jag vill inte aka hem till all tankande och besvar.
Nar jag kommer hem till Uppsala kommer det formodligen bilder osv..
Over and Out
Sophia


I Probebly Wouldn't

www.fargadelinser.com

Gå in vettja

Shaking My Body Off

Idag är jag sjuk, väldigt sjuk. A har smittat mig och sjukbakterierna har uppgraderats i min kropp så ligger bara i sängen och hoppas på att jag inte ska spy. Jag har inte ätit något på nästan två dagar.. Söndagens intag blev ju 5 köttbullar och lite pasta. Idag har jag kunnat fått i mig vatten och massa smärtstillande, så dåligt mår jag. Jag sitter liksom och skakar nu när jag äntligen fått ork att gå och hämtat vatten med isbitar i och gått på toa. Med min stora förvåning så vägde jag mig också, jag har gått ner 1,5 kg den här helgen. Inte bra sophia, inte bra alls. Jag har ju lovat mig själv och A t.ex. att jag ska hålla min vikt som jag hade igår morse. fuckfuckfuck.
Idag skulle det ha blivit bowling med klassen men som sagt, jag är inte i skolan så jag skiter i det. Bajs.
Hoppas på att få stanna hemma imorgon för jag har verkligen ingen ork att gå till skolan alls..

Fick nyss ett sms från conwiq och om två dagar går mitt kompis ut vilket är perfa! hihi.
Nej nu måste jag spy och sedan städa rummet and maby packa , ååh är nervös redan. Hatar o flyga :(
/ Sophia

Echo Chamber

Hallå i stugan!
Jag funderar fortfarande på att ta bort bloggen för jag har tydligen skrivit saker i denna som gjort att folk har tagit illa upp eller mått dåligt av.. aja.
Helgen började med fredag då jag tränade med laget och det gick väl okej förutom att jag var så sjukt slut av känslor. Jag gick och la mig i sängen direkt efter att ha duschat men kunde inte sova förens vid halv 1. Jag skulle ha sovit hos A den natten men var helt slut. Lördagen gick åt att vara i lidingö hela dagen för "lilla julafton" eftersom vi åker till usa på onsdag så kommer vi inte kunna fira jul med släckten, hehe. Det blev lite konflikter mellan mig och A så han åkte hem till mig och sov där. Söndagen har jag sovit bort, vaknade en gång och gick upp och åt lunch, vid 12? Sedan gick vi och la oss igen och vaknade vid 6. Jag mår urban verkligen! Allt började igår kväll av att jag verkligen höll mig från att spy. När jag väl andades med halsen så fick jag sura uppstötningar hela tiden och var nära på och spy några gånger. Söndagen blev av att gnälla på att jag hade världsont i mitt knä, mage och rygg. Fyfan, jag trodde mitt knä skulle lossna så ont gjorde det!!
En kvart efter jag och A hade gått upp så drog jag och pappsen till gränby för att handla julklappar. Vi gjorde enormt framsteg idag om man jämnför med förra helgen. Vi blev klara på 45 min och vi har nästan köpt till alla.

Nu sitter jag här och vill typ bara dö, ta smärtstillande eller något så jag blir lugn. Imorgon blir det bowling och förmodligen träning. På tisdag blir det sista basketträningen för mig iår, och den träningen skulle väl hålla på i 3 timmar. Sjukt värt! haha. Idag har jag ätit 5 köttbullar och en sked pasta. Mer kunde jag inte få i mig. Suck på mig och mina tankar, fuck this shit. I Usa ska jag käka som en gris för då behöver jag inte visa upp mig för någon eller jämnföra mig med någon. Dom flesta är ju överviktiga, höhö.
Jag saknar min älskade farmor och farfar. Puss på dom

GOD JUL FRÅN MIG


Sophiamarsh.blogg.se

Jag ska nog ta bort min blogg.


Skumtomtar

Nu har vi svenska och vi åt nyss upp en hel låda med skumtomtar och hemkåla. Galen klass må jag säga men gott som fan var det iaf.
Jag höll inte mitt löfte som jag sa igår.. :( fuckfuckfuck.
Idag ska jag träna som en galning, eller jag hoppas på att det går bra. Känner mig väldigt snurrig idag. Måste nog dricka massvis med vatten.

Nu har vi excel prov och jag kommer DÖ.. Ig här igen och då menas det att jag kommer få ig på kursen. kuk.


I'm Killing My Self

Åh jag orkar inte. Fanfanfan.
Jag ska F tills på söndag, går det?!
Dö ångest dö säger jag bara. Allt går åt helvette, fuckfuckfuck.
I'm crying on the inside because i can't on the outside liksom. Åh måste bort, bort från allt och alla tankar.  NU!
Imorgon ska jag typ träna ihjäl mig, helt seriöst. Minst 3 timmar. Sedan ska jag hem, göra mina situps och skriva klart kosmologin om det inte blir ikväll eller imorgon förmiddag.
Åh stackars min älskade vackra ängel, min underbara pojkvän. Hur kan han ha klarat av snart ett års tid med mig,eller rättare sagt två år.. Jag kommer förlora honom, det är sanningen. Ångesten kommer ta över och det kommer göra att alla försvinner ur mitt liv. Mamma har redan börjat lämna mig. det är ju suveränt sophia! verkligen jätte bra!
Jag orkar inte bry mig om er som tycker och tänker "varför skriver hon det här på hennes blogg? Hon vill bara ha uppmärksamhet". För jag skriver bara så folk kan få sin egna uppfattning om hur det ligger till och hur det mås här i stugan.
Så sug kuk.
För jag mår kuken

Everything Happens For A Reason

Hallå i stugan.
Idag hade jag kukmatteprov och det gick väl sådär men är ändå nöjd över mig själv. Jag svarade på typ alla frågor !! Jag som brukar strecka över mina prov.. (?!) Iaf, efter matten drog och älskade Louise till stan för att hitta något åt hennes far men hittade dock inget. Vi gick in på Rut m.fl. och jag blev kär i typ allt. Där blir det o handlas sen! Efter att ha kollat i några affärer drog vi till HM för att kolla på underkläder. DÅ berättar Louise varför hon drog ned mig på stan, hon skulle köpa en bh åt mig den där gullan! ;o . Efter en timmer letning (kändes det som) så hittade vi tre explentar. En lila, en svartrosa och en vitrosa. Hon sa att mina bröst hade krymt så mycket att jag behövde en ny :( .. Usch jag hatar o köpa bh;ar men trosor går hur snabbt som helst. Iaf så blev det den vita eftersom den satt bäst och vi får hoppas att mina bröst växer tillbaka lite grann iaf ! För allas skull liksom.

Igår så pluggade jag i flera timmar och tränade också extremt på min mage på gymmet med Daniel! Vi hade de mys, eller hur? :o hahha. Snubben skämde ut mig genom att sparka omkring en jävla boll inne på gymmet! Gud vad jag skratta.. Jag skrev också en text som jag nu kommer lägga upp här. 


Strävan efter lyckan
- Jag fann den men lät den rymma



Efter ett tag förstod jag hur mycket du betydde för mig, jag ser det nu framför mig hur mycket jag tog dig för givet. Jag tänker inte säga att jag har gjort något fel, för Everything happens for a reason. Alla säger att man ska blicka framåt och bara tänka på det fina men jag kan inte tänka på något. Förut kunde jag prata om dig med skratt i mina ord, log för mig själv när jag tänkte på våra minnen och vad vi sa till varandra. Det vi hade.

Dagar som månader går och jag blir tunnare och tunnare inombords. Jag som hade så mycket kärlek att ge, vart tog den vägen? Jag vill kunna blicka tillbaka idag med ett äkta leende och säga att allt är bra nu, jag mår bra nu. Men det blir bara värre och värre.
Vi fick ett år, ett år av både smärta och kärlek. Ett år som jag inte kommer glömma, våra minnen på subway, killkalas, Länsö, våra te kvällar, ja inget kommer jag glömma. Ibland vill jag skjuta mig i huvudet bara för att få bort minnena för det kan vara så sjukt jobbigt. Vi kommer inte att bli oss igen, marshan&cilla productions', timon och pumba, nemo och doris. "Titta på mig jag är en fjäskande delfin, ska jag fjäska sönder mig för dig?" på fyllan, remember? Våra spårade nätter, med både skratt, gråt och spyor. När Adde och Max hämtade oss och du tvingade mig spy. När jag råkade snubbla i trappan medans din mamma noga granskade mig OM jag skulle ramla i trappan. Gud vad vi fick skit. Haha. På ett år har vi samlat ihop oss en hel full bunt av memories, mer än vad de flesta "soulmates" kan göra.

Det fanns en dag då du var min syster, soul mate och bästa vän. Då jag verkligen menade det från verkliga hjärtat och alla ord jag då sa till dig var så truuuly true. Så när jag läste den där texten du hade skrivit så blev jag tom. Du kan ha talat sanning och menat att det inte var om mig, men jag tog åt mig av varenda jävla bokstav och jag lovar dig, jag blev alldeles tom. Helt tom.

Jag ångrar inte den tiden jag har lagt ner på dig och vår vänskap för det var värt vid den tidpunkten. Vi båda var två lok som gick på bergodalbanor med massvis med loops och vi tog god hand om varandra, eller gjorde vi verkligen det?
Innerst inne så vet jag att jag älskar dig, men efter allt nu så kan jag inte stå med rak rygg och säga det som jag en gång sa.

För allt skulle kännas så fel.

 

7 December - Sophias födelsedag

Hallu!
Idag fyller jag år och det menas att hela tjocka feta släckten kommer, eller iaf halva..
Snart kommer A hit! & jag måste fixa i köket!
Puss på min dag, maby?

I Fucking Hate It

jag hatar det här, verkligen.
Imorgon fyller jag år och jag har önskat mig smink(!!), bara smink. Jag kommer inte på något, kanske ett uppskut så jag börjar leva (?).
Jag saknar Stephanie och Louise. Tjejerna överhuvudtaget. Vill åka till usa nununu, måste bort på direkten.
No Party för mig i helgen, no party in me at all. Massa puss på Carrobarro!
Imorgon är det thanksgiving och min födelsedag i samma kaka, så de flesta i svenska släkten kommer! Plus A och någon till.
Åh ång kom idag igen, men orkade inte bry mig. Lite nere blev man men åt på som en galning. Den ska inte få förstöra min helg. Inte igen.

I LOVE YOU

Believe - Life House


You Don't Know

Jag är inte i närheten av sjukdomen, jag har bara tankar om mig själv som jag ogillar. Det gör så jag äter dåligt, gör det ljupare eller inte har några känslor alls.
Idag skulle Louise, Emil, Daniel, Caroline och jag vara, men nu vet jag inte hur det blir.. A kommer snart till mig och hoppas på att han gör mig glad igen för jag har "bråkat" med D igen.. Igen Igen och Igen, alltid är det jag.
Det är som om jag kollar utifrån och ser att vi glider ifrån, vad hände med broder/syster? Åh allt bara rasar, alla försvinner. En efter en.
One day i will disapear, i promise.
Åh vill verkligen göra något med Carrobarro men just nu är allt knasigt. Förlåt gumman!

Idag hade jag engelska prov och det gick väl sådär.. Vg i terminsbetyg dårå? Ikväll blir det ingen träning för mig, jag klarar inte ens av att ta mig dit, så svag är jag. Great. A måste komma nununu annars kommer jag bryta ihop, jag ensam i huset är aldrig bra.
Jag och min vän Daniel åt på donken nyss och blääääää. Jag ville ju träffa Thusse idag på träningen också, baaajs.
I failed my promise to my self, now i can't do it..

I'm Bored

 

Hello My Friend, Welcome Back..


I need it, now. QUICK
Ång är tillbaka, starkare än någonsinn.
Snart blir det väl sova på Bp några nätter, vi får se hur det slutar.
Iaf no F längre.
"You are sick. or., you never got well"

Min Bästa Kusin

Åh vad jag saknar min bästabästa liksom.
"Live your life" är väl ett tecken för mig att göra det, men går inte. Lycka kom till mig igår, men dock för en liten stund. FUCK.
Träffade älskade Andreas igår och gud, jag var glad. I helgen fyller jag år och då kommer jag få träffa älsklingskusse! puss.
Imorgon hoppas jag på lite händelse med skönt folk för jag måste verkligen få luft, för jag kvävs. Idag var jag hemma från skolan, yeah.. Jag och A åkte till ungdomsmottagningen för att fixa mina pp och sedan drog vi till stan för att köpa e tröja till Simon. Där träffade vi på Abdi och Daniel ! Dock var/är jag helt död så jag var lite off.. Fuck på det med.
FUCKFUCKFUCK på allt. förutom mina ädelstenar!!
Skjutsade hem Nells också, puss på henne.
Nu måste jag läsa A Child Called "It" för jag har nämligen prov på boken imorgon, FUUUUUCK liksom.
Jag kommer fucka mitt mvg i engelska och få hatslag från P..
Idag har jag ätit:
- Två hårdbrömackor + 2 lussekatter
- Pytte lasange som jag blev mätt av
- Tvingade i mig nudlar för A's skull.
Nu håller jag på och spy. Kul att jag har blivit sjuk igen, psykiskt.

Lite Bättre Må Jag Säga

Var nyss på träningen, men jag tränade inte dock.
Jag blev glad, för jag träffa några jag tyckte om. Plus att jag fick reda på att det finns folk som läser min blogg!
Louise E : Jag läser din blogg varje dag hihi :)
Amelie : Jag läser alltid din blogg !
Andreas : Det första jag gör när jag går upp är att läsa din blogg.
Stephanie : Sophia jag måste börja prenumerera på din blogg!
Louise I : Sophia jag har börjat läsa din blogg!

Hihi :D
Jag har ätit sen förre inlägget;
- En halv dålig portion roviloi
- 5 jordnötsgodisar
- Två grova mackor
- En liten köttbit, några pommes
Jag känner mig tjock. FUCK mina tankar.

thickness and sickness

Vad händer med mig?
Jag är helt svag, kan inte ens andas. Jag tänker på pillerna jag vill ha, vill ta. Undra vad som händer, vad det gör med mig. Helt sårbar, alldeles emty liksom.
Extra streght liksom, passar mig perfa!
Men dock måste tas på kvällstid, för jag ska åka till Amelie om jag orkar ta mig ur sängen..
Idag har jag inte ätit något riktigt.
- 2 Bananer
- 1 Break & lite nougat
- Lite vatten
Fuck it all, for real

Jag I Ett Nöt Skal

Ja, jag är emo nu, senaste två veckorna och Andreas förstår enbart hur jag menar med emo. tyvärr.
Jag är ensam, inte mobbad utan ensam inuti. Saknar själsfrände, saknar kärlekkärlek.
Eftersom jag känner mig värdelös kommer jag ruttna bort, bort bland alla minnen, låtar och allt.
Nej, jag ska nu gräva ner mig i värdelösa låtar, som bara trycker ned en och hoppas på bättre tider. Man blir ju somsagt 16 år nu i helgen. kul -.-'
fuck off och skaffa dig ett liv eftersom du läser min värdelösa blogg.
JA JAG ÄR EMO

RSS 2.0