bajs

Jobbig dag idag. Mediakommunikation och matte men jag ska nog hem innan lunchen, mår inge bra.. 
När jag kommer hem ska jag nog springa uppsala näs runt.. iaf halva.. Patrik kom till mig igår och han gjorde mig så glad. Han är liksom mitt lyckopiller YAO.
Jag är hungrig men i don't really want to do anything about it. sorry about that. 
Jag uppdaterar när jag mår bättre. Hopas det är snart. 
Ciao. 

14:36 29 augusti 09

lite av mig dog idag.den delen är helt borta nu. 
you know what i mean. only you know. 

Bara för att jag hatar spotify reklamerna

Aloha. 
Sitter i skolan nu och ska ha rast nu.. Jag har världens träningsvärk och ont i mitt knä, någon trampade på det så att skinnet slets loss men inte allt för mycket. Min ända fria träningsdag idag så vad ska jag göra? Jo jag ska gymma med Amelie..... Jag känner mig väldigt duktig... Efter det kanske jag ska ta en fika med Wesley men är inte säker än för jag är pank så vet inte hur jag ska få pengar.. Hehe.. Ikväll får jag pengar iaf, både jobb och från mamma. Najsbajs.. Jag hoppas på att få sova med baby ikväll för jag saknar honom lite.. Nu håller jag på och kollar igenom mina kalendrar och försöker få in så mycket som möjligt på alla dagar, gud jag har verkligen fullt upp nu framöver.. 
Jag ska snart börja kolla runt på lägenheter alt. leta stipendier som jag verkligen behöver.. Om det blir lite finare väder ska jag nog träna på mina skott när jag kommer hem :) .. Nu ska jag kila iväg och slå Amelie för hon ger mig inga filmer :( .. 
Ciao!

Another disaster became a truly loving story

Tjenna.
Vill bara berätta att jag lever även fast jag har världens mensvärk och att hela min kropp är slut. Jag hade premiär fys med det nya DU18. Det var både smärtsamt och riktigt skönt. Jag hoppas på denna säsong. Eftersom det inte har hänt så mycket sen jag skrev min tråkiga lista så har jag inte så mycket att skriva om mig själv.. Eller juste, fick ju leka personlig assistent åt Patrik i lördags och i fredags fick jag ta hand om både Patrik och Erik för att dom hade druckigt lite för mycket fisherman, kiwi vin/bränn vin och vodka.. Inte så lyckat där alltså. Imorgon är det träning igen och då är det basket som gäller. Kommer i stortsätt träna varje dag i veckan nu framöver och snart börjar matcherna, whoaah va kul!!
Gud jag har en sådan mensvärk, jag ligger med min dator på min mage så att min mage blir varm, hihi....
Som ni ser på bilden så har jag klippt mig och färgat håret, ändringen hände för ett litet tag sen men jag har varit busig och inte berättat ngt, mohaha.
Puss från mig


under sommarlovet -09 har jag

(x) druckit alkohol
(x)Rökt
(x) varit full
( ) däckat
(x) snusat
(x) varit på fest
(x) fått minneslucka
(x) varit kär
(x) älskat någon
(x) fått ett sugmärke
(x) gjort ett sugmärke
(x) fått ett bitmärke
( ) gjort ett bitmärke
(x) kysst en främling
(x) pussat någon av motsatt kön
(x) sovit i samma säng som någon av samma kön
(x) sovit i samma säng som någon av motsatt kön
(x) gråtit dig till sömns
(x) vaknat av att du gråter
(x) skrikit ord som hora och slampa till någon
(x) slagit någon
(x) blivit slagen
( ) lärt känna över 10 stycken nya människor
(x) haft sex
( ) varit på solsemester
(x) badat i sjön
(x) gjort något olagligt
(x) sett en hel fotbollsmatch
( ) inte sovit på en hel natt
(x) varit på sjukhuset
(x) sovit i över 12 timmar
( ) sett en film mer än 10 gånger
(x) tagit någon på rumpan
( ) velat dö
(x) pussat någon utav samma kön
( ) åkt buss i över 10 timmar
(x) varit ute en hel natt
( ) blivit tagen av polisen
(x) haft filmkväll
( ) svikit en vän
( ) varit sjuk


PUSSGURKAN


TTjennnaaa!
Idag är det fredag och jag ska nog chilla med lite people. Puss på min Cillis. She knows how to be real.

Something of value

Hallå godingar!
Jag har gått och hälsat på alla "hallå goding" "tjennnaa" eller "tjenare" med en dialekt upp från norr.
Idag gick jag första dagen i skolan efter sommarlovet och det finns väl för och nackdelar med det som det finns med allt annat. Nog om det.. Min älskade vän Cecilia ringde mig idag och berättade att hon hade hittat ett collage som passade oss båda perfekt och berättade att det ligger i Santa Barbara!! Omg jag kommer dö av nervösitet när jag ska söka stependium för jag vet ju inte vad jag ska skriva om, vad jag ska säga i brevet/telefonen/via mailen.... Omg.. Isåfall flyttar vi från kalla Sverige efter studenten och från vår lägenhet som vi nog ska flytta till i 3;an.. Mums på dessa planer om framtiden. Det känns skönt att ha med sig någon vid sidan om liksom. Man får hoppas på att få en liten Liviana med sig också, men hon har ju höga planer på L.A.... :( ..
Iaf. Idag har jag varit i skolan 10-11 vilket kändes lite tråkigt och sedan träffade jag Livvi en snabbis med Cilla och sen träffade jag baby med hans crew. Efter vår lilla promenad på stan med klagande från mitt håll om att jag hade skavsår drog vi oss hemåt och Erik kom över. Vi "lana" som dom kallade det i en timme eller två och begärde oss sedan till affären för att köpa godis och läsk. Jag mådde inte så bra så jag åkte hem. Mitt självförtroende är eller var på topp.. Men som tur är så har jag mina favoriter som alltid finns där för att pigga upp en när man är lite nere :) . Nu försöker Wes förklara för mig om hur jag ska peppa mig själv :) ..
Aja, ska dra och kolla på smallwille!
CIAO!

RSS 2.0